Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adevărul iese la iveală ! „CV-ul meu  este unul serios, bogat dar cu siguranţă nu este  mai bogat decât cazierul  domnului Petre Coman”

Autor:

Data: 13 aprilie 2016, 23:26

Se lucrează la strategii, programe şi discursuri pentru campania  electorală, însă nu sunt neglijate nici informaţiile considerate compromiţătoare la adresa contracandidaţilor.  La Răzvad , se anunţă un adevărat circ, care nu va folosi nimănui. Adevăratul expert  al acestui gen de campanie este nimeni altul decât Petre Coman  care s-a înscris în cursa electorală pentru un mandat de primar din partea UNPR. Dacă judecăm după atitudinea domnului Petre Coman am putea spune că UNPR a  furat deja startul campaniei electorale la Răzvad. Şi asta e doar începutul.  Petre Coman susţine că  viceprimarul  comunei  Răzvad, Emanuel Spătaru nu a promovat examenul de Bacalaureat din cauza  probei scrise la limba şi literatură română: „Nu îmi este frică de candidatul PSD, Spătaru Emanuil  care candidează la funcţia de primar al comunei Răzvad. Măcar nu cunoaşte bine limba română în momentul de faţă şi de fapt  din 2008,  când are o diplomă de Bacu, de Bacalaureat, să o numesc aşa  unde a obţinut nota 4 ”, a afirmat  Petre Coman.  Proverbul românesc “ Minciuna are picioare scurte”  se pare că-l caracterizează foarte bine pe  candidatul Petre Coman.  Viceprimarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru   infirmă afirmaţiile  făcute de contacandidatul Petre Coman, punându-ne la dispoziţie documente legale, emise de instituţii ale statului din care reise clar că a promovat examenul de bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2008: „Sunt total mâhnit şi  dezamăgit de ce poate să scoată pe gură. Este încă o dovadă a faptului că nu are motive şi argumente  pentru a mă ataca. Nu are dovezi  că eu aş fi făcut lucruri  de care dânsul este acuzat. Sunt mizerii pe care dumnealui le scoate  dar pe care eu le infirm  şi vin şi cu dovezi clare. Eu la vremea potrivită, încă din prima sesiune am luat şi bacalaureatul, am mers mai departe şi am făcut şi o facultate , sunt licenţiat, am luat licenţa cu nota 8,60.  Spre deosebire de dumnealui. emanoil spataruNu ştiu când a făcut  şi cum a făcut  facultatea. Ştiu doar  că era prin Alexandria, printr-un apartament… Ceea ce spune dumnealui despre mine sunt minciuni care nu mă miră. Va contiuna cu atacurile  şi asta pentru că are o mare durere că nu am probleme de natură penală aşa cum are dumnealui. Şi aşa cum acuză dumnealui, CV-ul meu  este unul serios, bogat dar cu siguranţă nu este  mai bogat decât cazierul  dumnealui, aşa că lucrurile vorbesc de la sine ”, a declarat Emanuel Spătaru, viceprimarul comunei Răzvad.

P.S.  Declaraţia domnului Petre Coman  este  redată motamo, aşa consideraţi că nu am comis  nicio greşeală în momentul redactării.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google