JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Emanuel Spătaru, viceprimarul comunei Răzvad, în numele căruia vorbesc  faptele

Autor:

Data: 12 aprilie 2016, 20:38

 „Nu-i nevoie de vorbe, puneţi-vă nădejdea în fapte!”.  Acesta este motto-ul  după care şi-a desfăşurat activitatea viceprimarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru. Tânărul viceprimar a pus umărul  la implementarea unor proiecte majore pentru comunitatea din Răzvad .

Viceprimarul Emanuel Spătaru fiind conștient că educaţia este calea spre civilizație și progres, iar pentru ca  preşcolarii din comună să aibă acces la   actul educaţional  în bune condiţii, a promovat şi implement un proiect ce a vizat realizarea unei grădiniţe moderne în Valea Voievozilor . emanuel spataruObiectivul  realizat vorbeşte de la sine despre implicarea viceprimarului Emanuel Spătaru  în problemele comunităţii :   „Avem câteva proiecte realizate, altele în curs de execuţie şi unele ce vor demara în cel mai scurt timp şi pot spune că sunt mândru de ele.  Grădiniţa din Valea Voievozilor, modernă , dotată şi pe care am reuşit să  o construim în mai puţin de un an . Valoarea acestei investiţii este de aproximativ  600.000 de lei şi am reuşit să obţinem finanţarea prin Ministerul Educaţiei. Era obligatoriu să realizăm această grădiniţă, dat fiind faptul că preşcolarii  învăţau în căminul cultural, în condiţii improprii  ”, a spus viceprimarul Emanuel Spătaru.

 În comuna Răzvad se lucrează şi la îmbunătăţirea condiţiilor din sistemul sanitar. Concret, viceprimarul Emanuel Spătaru ne-a vorbit despre proiectul  ce se află în plin proces de execuţie privind reabilitare şi modernizarea Dispensarului Uman, un obiectiv care timp de 26 de ani a fost dat uitării de fosta administraţie. Dispensarul Uman este cuprins într-un amplu proiec de modernizare cu finanţare pe OG 28, în valoare de 790.000 lei şi care va fi gata cel mai probabil la finele lunii mai: „O altă investiţie foarte importantă este Dispensarul  Uman din comuna Răzvad. Valoarea acestei investii este 790.000 de lei , este în curs de execuţie şi o derulăm prin OG 28. Timp de 26 de ani acest dispensar nu a beneficiat de nicio modernizare. La acest moment se lucrează intens la Dispensar şi sperăm ca în a doua jumătate a lunii mai, obiectivul să fie gata”, a conchis Emanuel Spătaru.

 Un alt proiect important pentru sistemul educaţional din Răzvad este cel  ce are în vedere reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii nr.1 Răzvad.  Proiectul se ridică la suma de 1 milion de euro iar banii urmează să fie atraşi prin POR 2014-2020: „Învăţământul este primordial  pentru mine. La momentul de faţă lucrăm la un proiect  privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii nr.1 din Răzvad , o unitate de învâţământ foarte mare. La nivelul comunei Răzvad avem peste 540 de elevi .  Investiţia pe care ne-am propus să o realizăm  se ridică la 1 milion de euro , bani pe care-i vom accesa pe POR 2014-2020”, a mai spus viceprimarul Emanuel Spătaru.

Cartea de vizită a oricărei localităţi este infrastructura rutieră. În 2016, la Răzvad există 12 km de drumuri asfaltate iar altele vor intra în modernizare. Şi DJ 720 ce trece şi prin Răzvad a fost modernizat de CJ Dâmboviţa:  „Atunci când am preluat conducerea primăriei Răzvad, am găsit foarte multe drumuri neasfaltate.  Un exemplu este DJ 720  pe care am reuşit să-l asfaltăm cu ajutorul şi sprijinul CJ Dâmboviţa, şi pe această cale îi mulţumes domnului preşedinte CJ, Adrian Ţuţuianu. S-au asfaltat străzile Lunca, Baranga, Lt.  Marinescu şi  Cociomeagă. Per total am reuşit să asfaltăm 12 km de drum. Trebuie să spun că avem şi 2 km de drum betonat realizat în parteneriat OMV Petrom. Sunt convins de faptul că nu este suficiet cât am realizat drept pentru care am continuat demersurile pentru asfaltarea altor străzi: Gării,Luca, Câmpului , Inginer Buneanu.  Avem proiect de asfaltare şi pentru Valea Mare, Valea Pietrii, Feţei şi Gătejeşti. La începutul lunii mai vom începe asfaltarea pe Valea Mare şi Valea Pietrii, acum suntem în faza de licitaţie. ” a declarat Emanuel Spătaru.

La Răzvad  mai sunt foarte multe investiţii de realizat, drept pentru care viceprimarul Emanuel Spătaru şi-a propus ca în  perioada 2016-2020,de această dată, din postura de primar să aducă localitatea la standarde europene .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google