JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adrian Ţuţuianu: „Domnul Prisăcaru este o formă fără fond şi minte de îngheaţă apele”

Autor:

Data: 11 aprilie 2016, 14:35

Domnul Prisăcaru este o formă fără fond şi minte de îngheaţă apele!”. Aceasta este afirmaţia preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu la adresa lui Ciprian Prisăcaru, cel care zilele trecută a făcut o serie de afirmaţii, spunând că  el este cel care a promovat un proiect privind reabilitarea  stadionului din Târgovişte şi cel care a susţinut obiectivul Chindiei Târgovişte de a juca în liga a II-a. ADRIAN TUTUIANUAdrian Ţuţuianu a venit cu date concrete şi a aratăt opiniei publice cum stau lucrurile cu adevărat: „În ultimul timp   l-am ignorant şi eu şi Cristian Stan. Preocupările noastre au fost în direcţia cunoaşterii  problemelor cetăţenilor din municipiului Târgovişte. Nu aş fi ieşit nici astăzi, dacă nu l-aş fi văzut comentând la un post de televiziune de casă al PNL despre faptul că ar fi propus reabilitarea stadionului şi liga a II-a pentru Chindia Târgovişte, proiecte începute în anul 2014 şi concepute de domnul Prisăcaru.

În primul rând, omul minte de îngheaţă apele . Nu are nicio legătură cu  vreun proiect  de reabilitare al stadionului  din municipiul Târgovişte şi nici vreo legătură cu vreun proiect de  promovare în liga a II-a.  Ca să fim foarte clari şi sinceri ne propunem să promovăm din liga a II-a în liga I ca urmare a rezultatelor  obţinute şi nu a fost niciodată un obiectiv  asumat de actuala conducere a Clubului Chindia Târgovişte.

Nu cred că domnul Prisăcaru a prezentat cuiva vreun proiect  de reabilitare a actualului stadion sau de construire a unuia nou. Prin Hotărârea 226 a CJ  din data de 24.10.2013, am aprobat Planul Urbanistic zonal pentru schimbarea destinaţie imobile şi realizarea de obiective publice administrative, sportive, prestări servicii  şi alimentaţie publică la fosta Şcoală de Cavalerie de la UM Gară. Acesta este primul act care face referire la un stadion nou. Al doilea act important este Hotărârea 320 a CJ  din data de 08.10.2015 privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice , faza-studiu de prefezabilitate  pentru obiectivul Complex Sportiv în municipiul Târgovişte. Al treilea document este cel emis de CNI prin care ni s-a comunicat că documentaţia noastră  este în analiză  şi că suntem cuprinşi în lista sinteză … La momentul acesta am făcut toate demersurile necesare  pentru a promova proiectul , sper ca în următoarele două luni să avem indicatori tehnico- economici şi să gândim la o finanţare după rectificarea din acest an…

Am preluat Clubul de Fotbal Chindia Târgovişte de la PDL-ul domnului Prisăcaru, dânsul fiind un membru de frunte, cu datorii de aproape 2 milioane de lei, cu toţi jucătorii, proprietatea lui Gică Popescu , cu un staff tehnic care nu avea legătură cu judeţul Dâmboviţa … şi echipa era undeva în partea a doua a clasamentului ligii a III-a. Astăzi, Chindia Târgovişte are majoritatea jucătorilor localnici, 150  de copii la grupele de junior care sunt localnici, staff tehnic care este constituit din localnici şi conducerea administrativă formată din oameni ai locului cu precizarea că salariile pe care le plătim astăzi, la jucători şi staff sunt mai mici cu 35%- 40% faţă de cele care se plăteau în anul 2012 când am preluat CJ. Astăzi, vă dau şi ultimul document şi anume Certificatul de Atestare Ficală nr.38.159 din 07.04.2016 din care rezultă  zero datorii la Chindia Târgovişte. Este rodul muncii mele şi nu îmi ridic singur statuie, dar sunt singurul care am stat în ultimii ani alături de acest club. Afirmaţiile domnului Prisăcaru sunt de joasă condiţie pentru că avea obligaţia să se abţină. Ce m-a deranjat foarte rău, este că dânsul spune “că faptele vorbesc  şi în campanie se promit multe şi se fac poze”. Dacă ne uităm pe site-uri , în urmă cu două zile domnul Prisăcaru făcea poze  la meciul cu Baia Mare . În timp ce dumnealui făcea poze pe la stadion eu eram cu Cristian Stan prin oraş şi discutam cu cetăţenii despre apă, canal.

L-aş dori pe domnul Prisăcaru la discuţiii aplicate despre investiţii importante pentru Târgovişte şi nu la împrăştiatul de minciuni  prin presa locală obedientă…Domnul Prisăcaru este o formă fără fond”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa.  Preşedintele Adrian Ţuţuianu a dat asigurări tuturor iubitorilor de fotbal că va susţine în continuare echipa  de fotbal şi în liga I chiar dacă cei din PDL-PNL-UNPL încearcă să manipuleze opinia publică că preşedintele Adrian Ţuţuianu nu mai susţine fotbalul.

 Un punct de vedere a avut şi Ciprian Prisăcaru faţă de cele spuse de preşedintele Adrian Ţuţuianu.Lupta electorală devine de la o zi la alta tot mai acerbă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google