JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Daniel Constantin a pus la zid Guvernul Cioloş. România va avea absorţie zero pe fonduri europene  în agricultură şi pe celelalte programe în anul 2016

Autor:

Data: 7 aprilie 2016, 16:37

Blocaj în agricultura românească, absorţie zero pe fonduri europene  în agricultură şi pe celelalte programe în anul 2016,plăţile pentru agricultori nu au fost plătite, Guvernul de aşa – zişi tehnocraţi  nu doreşte să greşească cu nimic şi ca atare nu doreste să facă nimic, sunt doar  câteva dintre criticile aduse de fostul ministrul al Agriculturii şi copreședintele Alianței Liberalilor și Democraților,daniel  constantin  la targoviste Daniel Constantin  care a efectut o vizită de lucru  în județul Dâmbovița, la invitația conducerii județene ALDE: „Am foarte mulţi prieteni în domeniul agriculturii  şi îmi spun că suntem în luna aprilie şi nu au posibilitatea  să dezvolte afaceri.Vom avea zero absorţie pe fonduri europene  în agricultură şi pe celelalte programe în anul 2016. Abia dacă vom reuşi să contractăm ceva proiecte. Nu s-a deschis nicio măsură  şi este doar un exemplu. Plăţile pentru agricultori, fără precedent în ultimii patru ani  nu au început să fie plătite până astăzi.  Vă reamintesc că în anii trecuţi, până în luna aprilie, peste 90%  dintre plăţi erau efectuate… Este inacceptabil  ca 1.600.000.000  de euro ce reprezintă plăţile pe anul 2015  să nu fie plătite până în acest moment. Acest lucru nu are numai un impact asupra agriculturii dar şi asupra economiei româneşti . O infuzie de 1,6 milioane de euro  însemna  relaxarea sau creşterea consumului în ţara noastră… Toate aceste lucruri nu se fac pentru că acest Guvern de aşa – zişi tehnocraţi  nu doreşte să greşească cu nimic , nu-şi doresc nicio discuţie negativă în jurul cabinetului şi ca atare nu doresc să facă nimic.  Sper ca în perioada următoare Guvernul Cioloş să mişte lucrurile  într-o direcţie…  Nu văd absolut nimic în afară de o retorică iar activitate nu există   ”, a afirmat Daniel Constantin la Târgovişte. Daniel Constantin şi-a încheiat vizita de lucru în judeţul Dâmboviţa cu o  întâlnire cu producătorii agricoli din județ  ce a avut loc la  Casa de Cultură din orașul Titu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google