Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. NOUTATE: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte primeşte acreditarea şi poate intra în zona de elită a transplantului din România

Autor:

Data: 5 aprilie 2016, 15:50

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a dat asigurări că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte va primi în cel mai scurt timp acreditare, chiar dacă DSP Dâmboviţa a încercat să-i găsească nod în papură unităţii spitaliceşti. Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a intrat în linie dreaptă cu procedura de acreditare.Conducerea unităţii spitaliceşti a primit deja vizita comisiei de acreditare. Consiliul Județean Dâmboviţa a făcut toate demersurie pentru ca Spitalul Județean de Urgență Târgovişte să obțină acreditarea. radu petrescu si tutuianuCa noutate, comisa de acreditare i-a sugerat conducerii unităţii spitaliceşti să înscrie Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în Programul Naţional de Transplant pentru efectuarea operaţiunii de prelevare de organe: „ Contrar opiniei exprimată de DSP Dâmboviţa, care v-am spus eu că este aşa, într-o căutare de probleme pe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, am avut comisie de acreditare care a stat 10 zile la spital. Spitalulu Judeţean de Urgenţă Târgovişte va fi reacreditat . Ni s-au făcut şi câteva recomandări legate de îmbunătăţirea actului medical şi ne-au sugerat să intrăm pe un program naţional de prelevare de organe şi din punctul acesta putem avea o activitate nouă care să contribuie la salvarea de vieţi ale celor care au nevoie de organe. Analizăm în următoarele zile acest lucru, ce dotări ne trebuie, ce autorizaţii ne sunt necesare, ce tip de specialişti avem nevoie şi vom pune în aplicare şi această recomandare a comisiei de acreditare”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi managerul Spitalului Județean, dr. Radu Petrescu , nu au nicio emoţie privind acreditarea unităţii medicale: “ În maximum două luni de zile, putem obţine acreditarea şi după cum a spus Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate suntem cu notă bună. ”, a declarat dr. Radu Petrescu.
Acreditarea spitalului este valabilă 5 ani, conform Ordinului Ministrului Sănătăţii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google