JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La nivelul municipiul Târgovişte sunt proiecte în valoare de 4.000.000 euro  privind anveloaparea termică a blocurilor cu fonduri europene

Autor:

Data: 23 martie 2016, 12:35

 Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia unul dintre subiectele abordate a fost strict legat de  apelul ce s-a deschis pentru  o sesiune de proiecte care vizează adminbistraţia public locală, mai exact  este vorba de Axa prioritară 3 – Anveloparea termică a blocurilor. La nivelul municipiului Târgovişte  există proiecte tehnice privind astfel de lucrări în valoare de 4.000.000 de euro: “ În sfârşit, după foarte mult timp şi o întârziere destul de mare, s-a deschis apelul pentru  o sesiune de proiecte care vizează adminbistraţia public locală, mai exact  este vorba de Axa prioritară 3 – Anveloparea termică a blocurilor . cristian stanEste o Axă foarte importantă, pe care noi o aşteptam , s-a deschis pe data de 15 martie iar perioada de depunere  a ofertelor este 16 mai 2016 – 16 noiembrie 2016. Discutăm de lucrări foarte complexe, lucrări care vizează în afara îmbunătăţirii izolaţiei termice şi hidroizolaţiei anvelopiei clădirii şi mă refer aici  la pereţi exterior, suprafaţă  vitrată, planşeu superior , planşeu peste subsol , şarpante, inclusiv  măsuri de consolidare. Discutăm de o categorie de lucrări care până acum  nu erau finanţate din fonduri europene … Mă refer la proiecte care variază între 100.000 de euro şi 5.000.000 de euro . În momentul de faţă la nivelul municipiului Târgovişte există  proiecte tehnice pentru  o valoare a proiectelor de 4.000.000 de euro. În ceea ce priveşte suportarea cheltuielilor,  60% din cheltuieli vin de la UE şi bugetul de stat, în vreme ce cota de 40% se împarte între Asociaţiile de proprietari  şi administraţia publică locală …”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte . Edilul Cristian Stan a spus că în perioada următoare va avea o serie de întâlniri cu asociaţiile de proprietari, discutând pe această temă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google