Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ATAC la libertatea presei din partea primarului oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău

Autor:

Data: 27 februarie 2016, 9:57

De mai bine de o lună şi jumătate, atât în presa locală dâmboviţeană dar şi cea naţională  se tot scrie despre situaţia apei potabile din oraşul Pucioasa , un subiect destul de delicat. Vineri, primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău a venit în cadrul conferinţei de presă a PNL Dâmboviţa unde a lansat o serie de jigniri la adresa unor colegi din presa locală. În principal, a fost vizat colegul de la Politica Broaştei. Primarul Dănuţ Bădău  i-a recomandat colegului nostru, să meargă  în Barajul de la Pucioasa şi să orăcăie  până omoară toate bacteriile  Clostridium: ” Politica Broaştei, propun să meargă în Barajul de la Pucioasa şi probabil, să orăcăie  până omoară toate bacteriile  Clostridium… Să beţi şi dumneavoastră atâta apă de la Pucioasa, cât am consumat noi şi după aceea, nu o să mai scrie-ţi  de genul…”, a spus primarul Dănuţ Bădău.danut badau pucioasa

 A devenit o tradiţie ca la conferinţele de presă ale PNL Dâmboviţa, fie ca presa să fie servită cu rahat sau să fie invitată la Pucioasa să bea un pahar cu apă infestată cu Clostridium.

 Mai mult, în deschiderea conferinţei de presă a PNL Dâmboviţa, purtătorul de cuvânt, Gabriel Plăiaşu a spus că  PNL este alături de presă, împotriva demersului  declanşat de către Liviu Dragnea  privind impunerea cu orice preţ a Legii Defăimării iar primarul Dănuţ Bădău şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la primăria oraşului Pucioasa.

Domnul Gabriel Plăiaşu, colegul dumneavoastră de partid, Dănuţ Bădău nu cunoaşte poziţia PNL privind Legea Defăimării?

Primarul  Dănuţ Bădău, dacă tăcea, filozof rămânea!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google