Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Edilul Dănuţ Bădău a spus că pe viitor, apa de la Pucioasa ar putea fi tratată cu raze ultraviolete

Autor:

Data: 26 februarie 2016, 19:39

Mai sunt două luni şi se va intra în campania electorală  pentru alegerile locale din iunie 2016. Aşadar, să fiţi  cu luare aminte, dragi  dâmboviţeni,  şi în mod special, dragi locuitori ai oraşului Pucioasa, atunci când vi se promit  anumite  lucruri. Aşa cum bine ne-au învăţat bunicii nostri: “Dacă lucrurile sunt prea frumoase ca să fie adevărate, probabil ele nu sunt adevărate”.

 Cam aşa stau lucrurile şi în cazul unor promisiuni făcute în urmă cu opt ani  de către edilul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău care a recunoscut că într-un pliant electoral  a promis că va amenaja Barajul Pucioasa ca lac pentru agrement şi activităţi sportive odată cu alimentarea cu apă a oraşului Pucioasa prin zona Bela  din sursele montane” dar promisiunea nu s-a putut onora din cauza legislaţiei. Şi cu toate acestea promit ceva ce nu se va putea realiza cu actuala legislaţie din România. Aceşti oameni ştiu adevărul şi promit ceva ce contravine acestui adevăr!

Cu toate acestea, cei păcăliţi şi amăgiţi au fost tot locuitorii oraşului Pucioasa  care au ajuns la momentul de faţă,  în situaţia  în care, să nu mai  folosească apa din reţeaua oraşului datorită faptului că după ce analizele de la staţia de pompare de la Barajul  Pucioasa care alimentează oraşul Pucioasa şi alte  patru localităţi au arătat prezenţa unor încărcări microbiologice cu bacteria „Clostridium perfringens”.

Primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău

Primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău

Barajul de la Pucioasa este alimentat, la rândul său, din Râul Ialomiţa. Apa de pe Ialomiţa se pare că a fost contaminată cu bacteria Clostridium perfringens care poate proveni din materii fecale sau organice. Problema apei este destul de serioasă  la Pucioasa, însă pentru unii  se pare că a devenit un subiect numai bun de scos la iveală când vrei să ieşi în evidenţă cu ceva.  “ Deci, în promisiunile pe care le-am făcut la un moment dat,, una dintre  promisiunile făcute de mine,  a fost ca lacul de acumulare de la Pucioasa  să devină o zonă de agrement a oraşului Pucioasa , chestiune care nu poate să o rezolve primarul şi consiliul local pentru că lacul de acumulare de la Pucioasa este proprietate a statului şi în administrarea Apelor Române. De ce am promis ? Păi,  această promisiune a avut ca fond  să iniţiem toate acele demersuri necesare  pentru obţinerea lacul de acumulare de la Pucioasa   în administrarea oraşului Pucioasa … Am avut promisiuni dar  în ciuda demersurilor nu am reuşit pentru că legea descentralizării nu s-a votat …Şi în ceea ce priveşte promisiunea făcută privind  investiţia  la reţeaua de apă, am făcut o promisiune care ţine stric de CJ şi Compania de Apă”, a declarat primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău în cadrul unei conferinţe de presă a PNL Dâmboviţa.

Apa de Pucioasa poate fi trată cu raze ultraviolete

Ca să fie bine, să nu fie rău, edilul Dănuţ Bădău a spus că pe viitor,  apa de la Pucioasa ar putea fi trată cu raze ultraviolete:  „ Chiar ieri, am avut o discuţie cu domnul Antonescu , şi schimbând anumite  gânduri, am preluat de la dumnealui,  această posibilitate de  a trata apa cu raze ultraviolete şi cred că se şi poate la ieşirea din bazinele noastre către distribuţie. Putem folosi această metodă  ca să nu mai clorinăm  apa, dar putem face acest lucru dacă aducem apa din surse montane „a mai spus primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău în cadrul conferinţei de presă a PNL Dâmboviţa.

Daca doriţi mă puteţi înjura pe mine pentru că am avut curajul să scriu rândurile de mai sus. Adevărul este că nu eu am promis că voi amenaja Barajul Pucioasa ca lac pentru agrement şi activităţi sportive odată cu alimentarea cu apă a oraşului Pucioasa prin zona Bela  din sursele montane” şi nici nu-l voi putea amenaja  prea curând.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google