JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Trei turiști din judeţul Constanţa, aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani

Autor:

Data: 22 februarie 2016, 18:29

Astăzi, 22 februarie a.c, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. „112”, jandarmii din cadrul Postului Montan Peştera au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.
Cei trei turişti constănţeni au plecat cu autovehiculul de la un loc de cazare din zona Peştera şi intenţionau să ajungă în municipiul Sinaia. La un moment dat, în zona Blana au derapat şi nu au mai putut continua deplasarea cu autoturismul, din cauza drumului impracticabil.

În urma acțiunii jandarmilor montani, turiștii au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul şi conduşi în siguranță până la intersecţia cu DJ 714 Peştera-Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google