JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. DECIZIE : Ciprian Prisăcaru este candidatul PNL la fotoliul de primar al municipiului Târgovişte

Autor:

Data: 19 februarie 2016, 12:51

PNL Dâmboviţa şi-a anunţat candidatul pentru fotolilul de primar al municipiului Târgovişte. Ciprian Prisăcaru este candidatul liberal la funcţia de primar al municipiului Târgovişte.
Ca noutate, de săptămâna viitoare Ciprian Prisăcaru va fi numit şi preşedinte PNL Târgovişte. ciprian prisacaruCu siguranţă, Ciprian Prisăcaru va fi cel care în linii mari va face lista de consilieri locali municipali pentru alegerile din iunie 2016: „Vreau să mulţumesc celor doi copreşedinţi ai PNL Dâmboviţa pentru seriozitatea şi implicarea de care dau dovadă în activitatea PNL Târgovişte şi la nivel de judeţ. Vreau să mulţumesc colegilor mei, Gabriel Grozavu şi Gabriel Plăiaşu dar şi celorlalţi colegi din Biroul Judeţean care au fost în unanimitate de acord cu rezultatele sondajului de opinie dar şi cu propunerea pe care cei doi copreşedinţi au făcut-o, aceea ca eu să fiu candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Târgovişte.Sigur, şi eu aşteptam cu interes rezultatul sondajului de opinie şi am constatat cu bucurie că târgoviştenii au încredere în persoana Ciprian Prisăcaru,în politicianul Ciprian Prisăcaru… Nu trebuie, să uităm că timp de doi ani am slujit cu demnitate intereselemunicipiului Târgovişte. Cu onestitate am făcut parte dintr-o echipă care a modernizat municipiul Târgovişte şi nu mi-am asunat niciodată, niciun proiect pentru că văd că fac alţii acest lucru … Am toată încrederea că în 5 iunie vom sărbători victoria… PNL este o alternativă viabilă pentru a putea conduce municipiul Târgovişte, capitală de judeţ.”, a declarat Ciprian Prisăcaru. Ciprian Prisăcaru a spus că are toată încrederea că în 5 iunie va sărbători victoria PNL la Târgovişte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google