JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Declaraţia lui Adrian Ţuţuianu în legătură cu schimbarea prefectului Ioan Marinescu

Autor:

Data: 18 februarie 2016, 19:14

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu nu a întârziat să facă o declaraţie cu privire la schimbarea prefectului Ioan Marinescu. Clar şi răspicat, Adrian Ţuţuianu  i-a dat lui Ioan Marinescu calificativul acela de prefect foarte bun:  „Schimbarea prefecţiilor din funcţie a fost anunţată în urmă cu aproape două sau trei săptămâni de purtătorul de cuvânt al Guvernului actual, ca urmare era o chestiune de zile, de săptămâni şi lucrul ăsta iată că s-a întâmplat în 10 judeţe. Eu apreciez foarte mult activitatea domnului Ioan Marinescu în funcţia de prefect, a fost un prefect echlibrat, un om foarte muncitor şi extrem de implicat în rezolvarea problemelor judeţului Dâmboviţa. Pot să spun astăzi, că un calificativ pe care ar trebui să il dau este acela de prefect foarte bun. Mai departe rămâne ca dânsul să-i facă propria evaluare, dacă ia un alt drum sau dacă doreşte să se reîntoarcă în Partidul Social Democrat, eu îl consider unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi vă asigur că şi un om valoros din punct de vedere politic cu care am putea să ne consolidăm echipa pentru alegerile locale din anul 2016. Poate fi şi consilier judeţean, poate fi şi consilier municipal la Moreni, rămâne să decidă dânsul care este drumul pe care merge mai departe. Nu avem un motiv oficial pentru care a fost înlocuit, nu a spus nimeni că au fost înlocuiţi prefecţii din motive imputabile profesional. Eu cred că acest Guvern a dorit să aibă propriile numiri în funcţia de prefect şi probabil că a căutat o soluţie intermediară, să nu fie prefecţi politici, pentru că uitându-mă pe listă am văzut că în majoritatea cazurilor au fost numiţi prefecţi cei care au ocupat funcţii de subprefect. La noi, la Dâmboviţa situaţia este una, să spunem, fericită din următoarea perspectivă, domnul Antonel Jîjîie nu a făcut niciodată politică şi în al doilea rând este cunoscut ca un meseriaş în administraţia publică şi ca un om de echilibru care sunt sigur că va asigura condiţii normale de activitate pentru instituţiile publice, iar în perspectivă desfăşurarea în condiţii normale de legalitate a scrutinului electoral din data de 5 iunie, a afirmat Adrian Ţuţuianu.mai mult Adrian Ţuţuianu a spus că îl aşteaptă pe domnul Ioan Marinescu să i se alăture în această luptă electorală pentru alegerile din iunie 2016.

Judeţul Dâmboviţa are un nou prefect, în persoana fostului subprefect, Antonel Jîjîie după ce Ioan Marinescu a fost dat jos.
La nivel de ţară au fost schimbaţi alţi 18 prefecţi şi doi subprefecţi.La Dâmboviţa, Ioan Marinescu a fost înlocuit din funcţia de prefect cu Antonel Jîjîie, fost subprefect.
Lista  schimbărilor
Prefectul de Argeş, Mihail Adrian Oprescu, a fost înlocuit din funcţie cu Cristian Soare.
Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţinteanu, a fost înlocuit cu Ovidiu-Victor Frenţ, fost subprefect al aceluiaşi judeţ.
Prefectul de Botoşani, Costică Macaleţi, a fost înlocuit cu Dan Nechifor.
La Brăila, Nicu Lucian Olteanu, a fost înlocuit cu Mădălina Cochino.
Prefectul de Gorj, Alin Vasile Văcaru, a fost înlocuit cu Gheorghe Paraschivu.
La Satu-Mare, Eugeniu Avram a fost schimbat din funcţia de prefect, iar în locul acestuia a fost numit Radu Bud.
La Vaslui, Andrei Puică a fost schimbat din funcţia de prefect cu Olteanu Daniel.
Grigoraş Marian a fost numit temporar în funcţia de prefect al judeţului Iaşi.
Se pare că Guvern nu va organiza concursuri pentru ocuparea posturilor care rămân vacante invocând timpul scurt avut la dispoziţie de Cabinetul Cioloş.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google