JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Grădina  Zoologică Târgovişte îl găsiţi pe Nemo, locatar al noului pavilion acvaristic

Autor:

Data: 10 februarie 2016, 14:31

Dacă vreţi să  faceţi o vizită la Zoo Târgovişte , nu rataţi noul pavilion acvaristic cu peste 130 de specii de peşti. Pavilionul a fost amenajat în fostul spaţiu administrativ al Grădinii Zoologice Târgovişte , chiar la intrare. Recent, reprezentanţii Grădinii Zoologice Târgovişte au îmbogăţit colecţia de înotătoare cu specii de o rară frumuseţe. Dacă până acum prichindeii  stăteau neclintiţi în faţa televizoarelor  pentru a urmări o aventură subacvatică în care urmăreau călătoria amuzantă  a peştişorului Nemo, de astăzi, părinţii îi pot duce pe cei mici să-l vadă pe Nemo la Grădina Zoologică din Târgovişte.  La Grădina Zoo din Târgovişte  există şi un exemplar superb de peşte clovn, îndrăgit de copii în filmul de animaţie „În căutarea lui Nemo”. nemoPrimarul Cristian Stan, viceprimarul Andrei Albu şi Florina Pârvescu, directorul Grădinii Zoologice Târgovişte au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au prezentat  noua investiţie, pavilionul acvaristic: „Anul trecut a fost derulată aici o investiţie importantă. Discutăm despre un pavilion acvaristic. Este vorba de peste 130 de specii de peşti. Sunt rechini, piranha, sturioni şi multe , multe alte specii. În afară de acvariile pentru apă dulce, avem şi un acvariu  cu apă marină. Toate decorurile sunt naturale, este vorba de plante acvatice. Sunt 32 de acvarii iar temperatura acestora  este o temperatură controlată. Hrănirea se face controlat, este un sistem automat prin care sunt asigurate cele mai bune condiţii de microclimat pentru că altfel nu putem avea acest pavilion.

LA ZOO TÂRGOVIŞTE ÎL GĂSIŢI PE NEMO !La Grădina Zoologică Târgovişte îl găsiţi pe Nemo, locatar al noului pavilion acvaristic http://bit.ly/1PkJ40u

Posted by Partener tv on 10 Februarie 2016

Eu invit toţi târgoviştenii să vină să vadă, este ceva deosebit …Există un generator auxiliar, în cazul în care se întrerupe curentul , imediat cu acest generator se asigură  energia necesară funcţionării acestui pavilion…Cu acest pavilion, numărul speciilor de la Grădina Zoologică Târgovişte ajunge la 200 iar ca număr de exemplare la peste 2000 de exemplare…”, a declarat primarul Cristian Stan. Directorul Grădinii Zoo Târgovişte a spus că acest pavilion acvaristic aduce un plus de valoare şi imagine, instituţiei pe care o conduce: „Mulţumesc public domnului primar că a acordat încredere acestui proiect care a avut o durată de implementare relativ scurtă.  Acest proiect a început în urmă cu şase luni. Am dat un plus de imagine şi valoare  Grădinii Zoologice Târgovişte prin această investiţie  ” a declarat Florina Pârvescu, directorul Grădinii Zoologice Târgovişte. Grădina Zoologică din Târgovişte, este cea mai veche Grădină Zoologică şi una dintre cele mai mari din ţară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google