JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În Dâmboviţa au fost confirmate alte două cazuri de gripă porcină.Un bărbat este internat în stare gravă la Bucureşti

Autor:

Data: 9 februarie 2016, 14:51

In perioada de monitorizare 1-7 februarie 2016, s-a primit de la Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de UrgentaTargoviste, un numar de şapte probe de exudat nazofaringian, in vederea stabilirii diagnosticului de laborator pentru 7 pacienti suspicionati cu gripa. Probele au fost trimise la Institutul Cantacuzino, iar din aceste probe, doua cazuri au fost confirmate cu virus gripal sezonier AH1N1, un caz infirmat, iar patru sunt inca in lucru.gripa porcina
Cele doua confirmari au fost pentru doi bolnavi din mediul rural, cu varste de 48 si 54 de ani, unul dintre pacienti fiind transferat intr-o unitate medicala din Bucuresti.
Numarul imbolnavirilor prin afectiuni respiratorii ramane in limitele prognozate pentru aceasta perioada si mai mici decat cele din acelasi interval al anului 2015.Daca in anul precedent aveam 181 de cazuri internate,dintr-un total de 1979 de viroze respiratorii, in acest an au fost internate33 de cazuri din cele 1524 de afectiuni respiratorii diagnosticate.
Pentru prevenirea acestor tipuri de imbolnaviri, Directia de Sanatate Publica Dambovita recomanda in continuare sa se respecte regulile de igiena personala si colectiva, sa se evite contactul cu persoanele bolnave si prezentarea la medicul de familie la primele semne de boala.

DIRECTOR EXECUTIV,                                          PURTATOR DE CUVANT,
Dr. Sorin STOICA                                                          Cons. Marinela POPA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google