JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu : “ Mai mulţi consilieri locali-municipali  din PSD sau alte partide politice, au fost chemaţi la disacuţii  de liderul unui partid politic local şi li s-a oferit sume de bani, de 10.000-15.000 de euro  pentru a vota în CLM Târgovişte”

Autor:

Data: 4 februarie 2016, 13:43

Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a făcut apel public la instituţiile statului cu privire la faptul că mai mulţi consilieri locali-municipali  din PSD sau alte partide politice au fost chemaţi la disacuţii  de liderul unui partid politic local şi li s-a oferit sume de bani pentru a vota în CLM Târgovişte.De la oră la oră, scena politică târgovişteană se încinge.Dezvăluirile făcute de liderii PSD Dâmboviţa sunt incendiare cu privire la modul în care se fac presiuni asupra mai multor consilieri locali  care curtaţi de anumiţi lideri politici ce le promit aleşilor municipiului Târgovişte zeci de mii de euro pentru votul de vineri din CLM Târgovişte când se allege viceprimarul: “Atrag atenţia instituţiilor statului că mai mulţi consilieri locali-municipali  din PSD sau alte partide politice au fost chemaţi la disacuţii  de liderul unui partid politic local şi li s-a oferit sume de bani , de 10.000-15.000 de euro  pentru a vota în CLM Târgovişte. Şi atrag atenţia şi prefectului  şi o să fac şi scris astăzi,  să participle la şedinţa CLM Târgovişte pentru că li s-a cerut  consilierilor din anumite partide  politice să-şi numeroteze buletinul de vot , ceea ce anulează practice votul secret . Aici nu mai este de joacă. Acestea sunt infracţiuni de dare  şi luare de mită , conexe faptelor de corupţie  şi liderul politic respective trebuie să ştie asta. Dacă l-a luat valul poate îşi face un duş cu apă rece … Deci ca să dau un răspuns final, ar fi un dezastru pentru Târgovişte  să se producă iun incident în urma căruia  actualul primar interimar să rămână fără atribuţii şi să  preia cineva care  în trei luni până la alegeri nu va avea timp nici să se dezmeticească cu ce are de făcut. adrian tutuianu presedinte cjAsta arată că unii nu se gândesc  la binele municipiului Târgovişte ci se gândesc doar la interesele lor politice meschine  şi că sunt în total dezacord cu interesele  comunităţii…. Este vorba  despre acelaşi UNPR, vreţi să vă spun cu nume şi prenume?Da,mai mulţi consilieri au fost chemaţi, a avut loc o şeniţă de grup , avem  doi consilieri   din municipiul Târgovişte  care au făcut această declaraţie  public, este cunoscută de tot grupul de consilieri şi suntem pregătiţi să dăm declaraţii”, a declarat Adrian ţuţuianu, preşedinte CJ Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu i-a cerut public prefectului judeţului Dâmboviţa, Ioan Marinescu să participle vineri,5 februarie,  la şedinţa extraordinară a CLM Târgovişte , ora 8:30.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google