JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, Florin Grad şi-a propus să se implice  în administraţia publică locală dar şi cea judeţeană

Autor:

Data: 28 ianuarie 2016, 12:37

 În cadrul conferinţei de presă a PSD Dâmboviţa , pentru prima dată,  a venit la întâlnirea cu presa, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, Florin Grad.  În linii mari, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, Florin Grad şi-a prezentat activitatea din partid dar totodată a dat asigurări că în perioada următoare   se va implica intens în ceea ce priveşte pregtirea alegerilor locale. Fără reţineri, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa, Florin Grad a afirmat că-şi doreşte să aibă un  cuvânt de spus în administraţia publică locală dar şi cea judeţeană: „Coordonez o activitate de departamente ale PSD,  la nivel judeţean. Am o legătură strânsă cu mediul de afaceri şi asta  pentru că activez în mediul de afaceri dâmboviţean de mai bine de 9 ani.Vin cu ideile din mediul de afaceri spre partid şi încerc să aduc şi alţi oameni de afaceri în politică. Trebuie  să fim foarte clari, şi anume că oamenii de afaceri trebuie să aibă un cuvânt de spus în politică,  dat fiind faptul că ei sunt  cei care  creează locuri de muncă şi contribuie la bugetul statului, plătind taxe şi impozite. FLORIN GRADCoordonez direct  activitatea  politică în câteva localităţi din sudul judeţului… Ca şi activităţi politice, am început mai multe întâlniri cu cetăţenii judeţului pentru a culege propuneri de la oameni şi ale trece în priorităţile noastre  electorale pentru alegerile din acest an. Îmi doresc să am un cuvânt de spus în administraţia publică locală dar şi cea judeţeană ”, a declarat Florin Grad, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa.  Florin Grad nu a ascuns faptul că   şi-a depus şi  candidatura pentru funcţia de secretar la Camera de Comerţ  Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google