JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele CJ, Adrian Țuțuianu şi prefectul Ioan Marinescu au depus la Ministerul Mediului  proiectul prin care să se finanţeze construcţia unei conducte de apă , între localitatea Berevoești și orașul Pucioasa  

Autor:

Data: 26 ianuarie 2016, 17:18

În vederea urgentării rezolvării problemei aprovizionării cu apă a oraşului Pucioasa şi comunelor Brăneşti, Doiceşti, Vulcana-Pandele şi Vulcana-Băi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și Prefectul Județului, Ioan Marinescu

cj dambovita
au  luat decizia promovării unui proiect de hotărâre de Guvern prin care să se finanţeze, cu suma de 3 milioane lei, construcţia unei conducte de aproximativ 3 km, între localitatea Berevoești și orașul Pucioasa, prin care să se aprovizioneze cu apă potabilă unitățile administrativ-teritoriale menționate, ocolindu-se în acest fel sursa inițială contaminată (lacul de acumulare Pucioasa).

Proiectul de hotărâre de Guvern a fost depus astăzi, 26.01.2016, atât la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, cât și la Ministerul Dezvoltării Regionale și urmează să fie supus avizării.

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, speră că proiectul va fi aprobat în ședință de Guvern în cel mai scurt timp.

În cazul în care se va obține finanțarea, apreciem că  lucrările de execuție a conductei  de alimentare cu apă vor dura aproximativ 4 luni.

Până la finalizarea investiţiei ce urmează a se executa în regim de urgenţă, apa va fi livrată prin măsurile dispuse de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, cu mijloacele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

(Anexăm proiectul de hotărâre depus astăzi)

Biroul de presă al Consiliului județean Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google