JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Adrian Ţuţuianu:”… indecența politică nu cunoaște limite la unele personaje locale, este și cazul domnului deputat PNL/PDL Iulian Vladu”

Autor:

Data: 25 ianuarie 2016, 15:38

Constat cu mâhnire că indecența politică nu cunoaște limite la unele personaje locale. Este și cazul domnului deputat PNL/PDL Iulian Vladu, cel care încearcă, fără strop de jenă, să-și aroge merite care nu-i aparțin. Domnul Vladu se laudă cu recenta acreditare a Spitalului Orășenesc Găești și pune acest succes pe eforturile sale deosebite, demarate încă din anul 2010.adrian tutuianu

Domnul Vladu ia cuvântul pe un subiect pe care, dacă ar avea foarte puțină decență, ar tăcea pentru totdeauna. Domnul Vadu este cel care a votat desființarea Spitalului de la Titu, cel care a decis, prin votul din Parlament, desființarea altor zeci de spitale din țară, cel care mai avea puțin și condamna la aceeași soartă și Spitalul Orășenesc Găești. Să vii acum și să pozezi în salvatorul Sănătății, tu, autor al unor acte condamnate de milioane de români, e revoltător.

Cu toții ne amintim, pe această cale, de cele 67 de spitale care au fost închise în urma HG 345 din 31 martie 2011 și de care Guvernul Boc se face, astfel, responsabil. Vorbim despre 67 de spitale al căror personal sanitar se ridică la 670 de medici și 2.043 de asistenți medicali. Susținând Guvernul Boc în respectiva perioadă, așa cum, de altfel, reiese din activitatea parlamentară a dumnealui, eforturile deosebite ale domnului Vladu, demarate încă din 2010, pentru obținerea acreditării Spitalului Orășenesc Găești pălesc. Devin lipsite de valoare. Nu există. Și, repet, nu o spun eu, ci o afirmă chiar activitatea parlamentara a domnului Vladu.

Ce face Vladu e lipsă crasă de respect față de memoria celui care mi-a fost coleg și adevărat prieten, primarul Dan Iacobuță. Acreditarea Spitalului Găești ține de condițiile create acolo. Ori în dreptul acestei realizări stau, cu adevărat, munca și pasiunea lui Dan Iacobuță. S-au făcut acolo investiții majore: 2,4 milioane lei – fonduri europene prin Programul Operațional Regional și 1,9 milioane lei – fonduri din bugetul local pentru lucrări de reabilitare și igienizare a secțiilor de pediatrie, obstetrică – ginecologie, terapie intensivă,  fără de care Spitalul risca să piardă acreditarea.

Ce legătură are dl Vladu cu aceste investiții? Ce legătură are dl Vladu cu proiectele pe care le continuă acum administrația de la Găești, toate preluate de la fostul primar? Ce legătură are, în general, dl Vladu, cu proiectele care țin de dezvoltarea județului Dâmbovița? Sunt întrebări retorice.

Adrian Țuțuianu,

Președinte PSD Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google