JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: ” Domnul Grozavu a dat o declaraţie  care ar putea să se afle  în Revista Caţavencii, la rubrica „Din puţul gândirii” sau categoria „Emil Bobu”

Autor:

Data: 18 ianuarie 2016, 16:26

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care este şi preşedintele CJ Dâmboviţa, nu a întârziat să facă un comentariu pe seama ultimei declaraţii de presă făcută de prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, care este  şi consilier judeţean. Gabriel Grozavu a spus că  atât domnia sa cât şi ceilalţi consilieri judeţeni ai PNL , reprezintă  doar interesele dâmboviţenilor care au orientare polică liberală.

Citeşte şi: Gabriel Grozavu  reprezintă  în CJ Dâmboviţa doar  interesele dâmboviţenilor liberali, deşi a fost ales  pe liste USL

Cu privire la declaraţia liberalului  Gabriel Grozavu, Adrian Ţuţuianu  a spus că este una dintre cele mai mari aberaţii politice,  rostite de un politician din judeţul Dâmboviţa: „Domnul Grozavu a dat o declaraţie  care ar putea să se afle  în Revista Caţavencii, la rubrica „Din puţul gândirii” sau categoria „Emil Bobu”… Eu cred că este una dintre cele mai mari aberaţii politice,  rostite de un politician din judeţul Dâmboviţa. Declaraţia arată un mod de gândire şi un comportament  pe care este greu să-l cataloghezi.  adrian tutuianuÎn primul rând , domnul Grozavu uită că nu a ajuns consilier judeţean  în acest mandat datorită electoratului liberal  ci datorită USL. Care a fost contribuţia PNL la acest rezultat? S-a văzut  imediat, la alegerile europarlamentare, PSD Dâmboviţa a obţinut 50,3 % iar PNL Dâmboviţa-10,1 %, de cinci ori mai puţin. În al doilea rând, domnul Grozavu confundă foarte  grav lucrurile. Doctrina şi valorile politice  nu se confundă cu îndatoririle de ales.Prin declaraţia făcută, domnul Grozavu se plasează în contradicţie cu însăşi jurământul pe care l-a rostit când a fost validat consilier judeţean şi vă citez „”Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Dâmboviţa . Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Aşadar domnule Grozavu! Pentru binele locuitorilor judeţului Dâmboviţa  şi nu pentru bine simpatizanţilor PNL. În al treilea rând, modul de a pune problema, descrie şi tiparul în care gândeşte domnul Grozavu, exact cum  gândesc şi colegii din PDL, motivându-se şi  votul lor în CJ, în unele situaţii. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu. Mai mult, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care este şi preşedintele CJ Dâmboviţa a spus că acum îşi explică şi modul în care votează consilierii PNL în CJ, privind unele proiecte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google