JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

24 de localități  dâmboviţene sunt  fără energie electrică din cauza ninsorii şi a viscolului

Autor:

Data: 17 ianuarie 2016, 8:21

De sâmbătă seara, judeţul Dâmboviţa este sub atenţionare cod galben de viscol şi ninsori. Zăpada şi viscolul puternic au pus stăpânire  şi pe judeţul Dâmboviţa.  În noaptea de sâmbătă spre duminică a nins şi a viscolit  în întreg judeţul. Duminică dimineaţa,  la ora 07:00 , un număr de 24 de  localități electrica 1sunt afectate total sau parțial de alimentarea cu energie electrică din cauza avariilor produse la rețelele de distribuție în urma  căderilor masive de zăpadă şi a viscolului a declarat duminică dimineaţa pentru www.tvpartener.ro prefectul de Dâmboviţa,Ioan Marinescu. Ninge şi viscoleşte  în continuare, în unele zone ale judeţului şi există posibilitatea ca alte localităţi să rămână fără current. La ora transmiterii acestei ştiri, se lucra în teren cu 12 echipe de la Electrica pentru remedierea defecţiunilor. Este vorba de localitățile Măneşti, Ungureni, Voineşti, Râncaciov, Picior de Munte, Viişoara, Lucieni , Dumbrava, Perşinari, Raciu, Sperieţeni, Gura Şuţii, Gura Ocniţei, Ocniţa, Ochiuri , Gorgota,Cătunu, Şotânga, Mogoşani, Burduca, Meri, Cuparu şi Cojocaru. În total sunt 8240 de abonaţi.

Drumarii lucrează la foc continuu

Prefectul Ioan Marinescu a monitorizat permanent în teren modul în care s-a acţionat şi se va acţiona în orele următoare.drumari dambovita În judeţul Dâmboviţa nu există niciun drum închis  însă se circulă în condiţii de iarnă. Având în vedere condițiile meteorologice, adică ninge şi chiar viscoleşte ,se impune, ca circulația să se desfășoare doar dacă este strict necesară și, totodată, să fie adaptată viteza la condițiile de drum, iar mașinile să fie dotate cu anvelope de iarnă.În cazul în care traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, conducătorii auto trebuie să oprească autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google