JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La cabinetele medicilor de familie există 429 de doze de vaccin hexacima iar necesarul  pentru anul 2016,  în judeţul Dâmboviţa este de 11500 de doze  

Autor:

Data: 15 ianuarie 2016, 11:51

La această dată, stocul de vaccin hexacima, la cabinetele medicilor de familie este de 429 de doze de vaccin hexacima iar necesarul  pentru anul 2016  în judeţul Dâmboviţa este de 11500 de doze .dsp Vaccinul este administrat copiilor împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B şi poliomielitei. Pentru anul 2016, Directia de Sanatate Publica Dambovita a inaintat Ministerului Sanatatii un necesar de 11500 de doze de vaccine hexacima, care este un necesar estimat si intocmit pe baza catagrafiilor inaintate de catre medicii de familie din teritoriu. In ceea ce priveste imunizarea cu acest vaccin, efectuata in luna decembrie a anului 2015,compartimentul de specialitate din cadrul Directiei de Sanatate Publica Dambovita a distribuit 722 de doze de vaccine hexacima, acestea adaugandu-se la cele 599 de doze existente in stocurile medicilor de familie. In luna decembrie au fost vaccinati 892 de copii eligibili, iar la acest moment, la nivelul cabinetelor de medicina de familie,exista un stoc de 429 de doze. Hexacima este un vaccin  impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, hepatitei B, poliomielitei si Haemophilus influenza tip B conjugat. Acest vaccin este folosit pentru vaccinarea primara si de rapel la sugari si copii cu varsta cuprinsa intre 8 saptamani si 24 de luni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google