JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa este pe locul 24 din cei 47 de operatori regionali la nivel naţional,  în ceea ce priveşte factura  medie pe proprietate

Autor:

Data: 8 ianuarie 2016, 16:57

Potrivit unui studiu realizat  prin intermediul Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa care se numără printre cei 47 de operatori regionali din ţară, potrivit ciferelor nu este oaia neagră  aşa cum se spunea.Concret se tot spunea că în Dâmboviţa se plăteşte cea mai scumpă apă. Ciferele acestui studiu au fost prezentate chiar de noul director general al CATD, Alexandru Oprea în cadrul unei conferinţe de presă  şi arată că în ceea ce priveşte factura  medie pe proprietate,  CATD, pe cei trei ani de monitorizare  este pe locul 24 din cei 47 de operatori regionali la nivel naţional.

Indicatorii studiului arată astfel:

Consumul total energetic pe m3 de apă uzată- CATD este pe locul 17 din 47

Consumul energetic pe m3 de apă produs, CATD este pe locul 3 din 47

Factura  medie pe proprietate,  CATD este pe locul 24 din 47

Tariful mediu apă pentru populaţie,  CATD  este pe locul 15 din 47

Investiţiile făcute la nivelul companiei, CATD este pe locul 8 din 47

Investiţiile pe POS 1 Mediu , CATD este pe locul 7 din 47

:  „Legat de activitatea curentă a Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa,în perioada 2012-2015 a făcut obiectul  unui studiu de bemchmarking derulat  prin intermediul BERD printr-un auditor  autorizat însemnând BDEO  şi vreau să vă dau câţiva indicatori pentru a releifa  că această societate  nu este nici mai bună , nici mai slabă decât  alţi operatori regionali.Sunt 47 de operatori regionali  la nivelul României şi vreau să spun  că pe anumiţi indicatori Compania de Apă stă  foarte bine iar pe aniumiţi indicatori mai avem de lucrat .În ceea ce priveşte consumul total energetic pe m3 de apă uzată potrivit acestui studiu pe o medie de trei ani,  CATD este pe locul 17 la nivel naţional. În ceea ce priveşte consumul energetic pe m3 de apă produs, CATD este pe locul 3 ca şi costuri. În ceea ce priveşte factura  medie pe proprietate,  CATD, pe cei trei ani de monitorizare  este pe locul 24 din cei 47 de operatori regionali la nivel naţional. Deci,  nu aşa cum s-a spus că avem cel mai mare preţ  din ţară pe facture medie.  În ceea ce priveşte tariful mediu apă pentru populaţie,  CATD  este pe locul 15 din cei 47 de operatori regionali, deci nu pe primul loc, cum greşit se  prognozează În ceea ce privesc investiţiile făcute la nivelul Companiei, CATD este pe un onorant loc 8 la nivel naţional.compania de apa dambovita În ceea ce priveste investiţiile pe POS1Mediu , CATD este pe un onorant loc 7 la nivel naţional Toate aceste date arată că la această societate s-au făcut  investiţii şi a existat o preocupare constantă ca lucrurile şi reţele de apă şi canalizare ale CATD să fiepuse la punct .Sunt meritele echipelor care într-un fel sau altul  au asigurat conducerea CATD. Nu am venit în faţa dumneavoastră  să-mi arog meritele nimănui. Pun doar că aceste obiective începute  la nivel de concept în anii 2007- 2008 au fost  făcute şi continuate dar trebuiesc şi finalizate . E normal şi firesc să facem acest lucru  şi nu puteam risca în momentul în care mai sunt câteva luni  până la expirarea perioadei şi a contractului, să nu finalizăm aceste obiective şi să ne trezim în situaţia în care CATD să plătească nişte corecţii financiare fantastice, Compania de Apă şi implicit acţionarii Companiei şi implicit populaţia  deservită ”, a declarat Alexandru Oprea, director general CATD. Toate aceste cifre prezentate de conducerea CATD  se găsesc în revista de specialitate a  Asociației Române a Apei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google