JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Moş Crăciun a sosit şi la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Autor:

Data: 24 decembrie 2015, 17:05

În prag de sărbători, Moşul nu a uitat nici de prichindeii internaţi la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. MOS CRACIUNAstfel, copiii au recitat poezii, au cântat şi au vorbit cu Moşul care a poposit, împreună cu mesagerii lui ,crăciuniţa, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan şi vicepreşedintele CJ, Adrian Dumitru  dar şi o mulţime de spiriduşi , la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Bătrânul din Laponia a venit încărcat cu daruri pentru toti copiii. Copiii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi părinţii acestora au avut parte de o surpriză placută.

GALERIE FOTO

Micuţii au uitat pentru câteva momente de suferință si au zambit din nou în braţele lui Mos Craciun: ” L-am rugat pe Mos Craciun sa poposeasca in mijlocul copiilor internati la Spitalul Judetean din Targoviste, unde a adus multa, multa bucurie!Dupa vizita la spital, impreuna cu Mos Craciun am mers la locul de joaca din microraionul nr. 2 unde zeci de copii au cantat, au spus poezii si au primit daruri de la Mos Craciun! Multumim, mosule!”, a scris primarul Cristian Stan pe o pagină de socializare. După aceea, moşul a mers cu daruri şi la locul de joacă din microraionul nr. 2 unde zeci de copiil-au întâmpinat

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google