JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Senatorul Leonardo Badea a spus că votul pentru susţinerea Guvernului Cioloşa fost o recomandare şi nu o obligaţie venită din partea conducerii PSD

Autor:

Data: 19 noiembrie 2015, 16:03

Joi, 19 noiembrie, la conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa a fost prezent senatorul Leonardo Badea. Printre subiecte abordate , senatorul Leonardo Badea a vorbit despre audierile noilor miniştri la care a luat parte precum şi despre realizările Guvernului Ponta.Senatorul Leonardo Badea a ţinut să sublinieze că în cadrul PSD s-a făcut o recomandare pentru susţinerea Guvernului Cioloş şi nu a fost o obligaţie. La conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa a mai fost prezent şi primarul de la Valea Mare, Constantin Miu care a vorbit despre investiţiile din comuna pe care o conduce.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google