JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 7,6 milioane lei pentru primăriile dâmboviţene şi drumuri

Autor:

Data: 17 noiembrie 2015, 19:34

CJ Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară în data de 17 noiembrie 2015. Pe ordinea de zi au fost proiecte de hotărâre foarte importante.Printre acestea amintim pe cel privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2015 şi pe cel privind repartizarea la bugetele locale ale comunelor, oraşelor şi municipiilor a influenţelor rezultate din rectificarea bugetului de stat, pe anul 2015. Punctul 19 de pe ordinea de zi privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2015 s-a aprobat în unanimitate. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi la punctul 20 de pe ordinea de zi care a avut în vedere repartizarea, pe anul 2015, a sumei de 7.653 mii lei reprezentând ,,sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale” precum şi repartizarea, pe anul 2015, a sumei de 2.300 mii lei reprezentând ,,sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri”.cjd

Cu 20 de voturi pentru din partea consilierilor PSD şi independenţi şi 12 voturi împotrivă din partea consilierilor PNL, proiectul a fost votat. Nu au lipsi polemicile pe acest proiect de hotărâre între preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi consilierul PNL, Gabriel Grozavu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google