JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Niculeşti, teren de minifotbal ultramodern, inaugurat şi drumurile din Movila în plin proces de asfaltare

Autor:

Data: 10 noiembrie 2015, 8:45

Comuna Niculeşti a mai finalizat o investiţie importantă şi a fost şi inaugurată. Este vorba despre un teren de minifotbal şi o clădire administrativă cu duşuri şi vestiare, dar şi o parcare.niculesti
Proiectul are o valoare de 100.000 euro şi s-a derulat prin Grupul de Acţiune Locală “Drumul Cricovului”. Investiţia a fost inaugurată de primarul Dorinel Soare şi preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.niculestib3În cadrul proiectului s-a construit un teren de minifotbal de 40 pe 20 de metri, o clădire pentru duşuri şi vestiare şi, de asemenea, amenajarea unei parcări împrejmuite.
Drumurile se asfaltează în satul Movila
Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a profitat de vizita de lucru făcută în comuna Niculeşti şi a inspectat mai multe investiţii aflate în derulare. niculestbi 2De exemplu a mers în satul Movila unde se execută lucrări de asfaltare pe drumurile comunle, pe o lungime de 3 km. Investiţia se realizează pe OG 28 iar edilul a dat asigurări că lucrările se vor finaliza în următoarele două săptămâni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google