JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele CJ, Adrian Țuțuianu, a participat la manifestările organizate de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în cadrul programului ”Ziua Ușilor Deschise”

Autor:

Data: 9 noiembrie 2015, 8:13

Sâmbătă, 7 noiembrie 2015, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat alături de primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, la manifestările organizate de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în cadrul programului ”Ziua Ușilor Deschise”, cu tema ”Biserica și societatea modernă”.biserica adventista
Dezbaterea de la Moreni a adus în atenție subiecte ce privesc problemele administrației locale și eforturile acesteia în vederea îmbunătățirii calității vieții comunităților prin derularea și finalizarea de investiții în sectoarele: infrastructură (alimentare cu apă, canalizare) învățământ și sănătate.
La simpozion au participat și reprezentanți ai cultelor laice și religioase, prilej cu care au fost dezbătute aspecte ce țin de rolul bisericilor în societate și cooperarea acestora cu administrația publică locală.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google