JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgovişte, protestul „Colectiv „ capătă iz politic

Autor:

Data: 6 noiembrie 2015, 22:53

După cum ştim zeci de mii de români ies în fiecare seară în București și în centrele orașelor într-un protest „Colectiv” fără precedent în memoria victimelor de la clubul Colectiv. Şi la Târgovişte în jur de 1000 de persoane, marea majoritate foarte tineri , chiar şi copii au protestat miercuri şi joi seară pe străzile dinTârgovişte. Dacă în primele două seri a fost un protest decent în memoria victimelor de la clubul Colectiv şi pentru o schimbare radicală a societăţii iată că vineri seară la Târgovişte deja protestul “Colectiv ”, s-a transformat în miting electoral , unii dintre protestatari au venit cu pancarte pe care scriau lozinci impotriva actualei conduceri a judeţului.

Citeşte şi:  VIDEO. A doua seară de Protest „Colectiv” la Târgovişte

Aceste pancarte au fost date copiilor şi trimişi în prima linie pentru a scanda. Aşa cum spunea şi o altă parte a protestatarilor , la mijloc este vorba de manipulare. Oamenii de bună credinţă care au ieşit pe străzile Târgovişte spuneau că în locul pancartelor cu mesaje politice ar fi trebuit săn fie cele cu mesaje emoţionante pentru societate. Luaţi la întrebări, tinerii protestatari nu prea ştiau de ce au ieşit în stradă .

Citeşte şi: VIDEO. Protest “Colectiv “ şi pe străzile Târgoviştei. Peste 500 de oameni au protestat pe străzile oraşului

Concret ei ar fi trebuit să ştie că au ieşit în memoria victimelor de la clubul Colectiv şi pentru o schimbare radical a societăţii însă ţina clară la Târgovişte a fost demiterea actualei conduceri a judeţului. Se pare că deja o parte a clasei politice profită de această tragedie şi încearcă prin orice metodă să ajungă la putere, manipulând tinerii inocenţi care pentru o promisiune se vând . Păi despre ce vorbin când ieşim în stradă? Din câte ştim tinerilor, vreţi o ţară fără corupţie, la Târgovişte nu s-a văzut asta.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google