JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Târgoviştei, Cristian Stan: „Reabilitarea termică pe fonduri europene este o oportunitate pe care municipiul Târgovişte  nu poate şi nu trebuie să o rateze”

Autor:

Data: 4 noiembrie 2015, 14:38

Primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan , viceprimarul Cosmin Bozieru   şi administratorul public,  Liviu Stoica au sustinut o conferinţă de presă în cadrul căreia principalul subiect a fost cel legat de accesarea fondurilor europene pentru reabilitarea termică a blocurilor din municipiu. Edilul Cristian Stan  a ţinut să sublinieze faptul că aceste fonduri europene  pentru reabilitarea termică a blocurilor reprezintă o oportunitate ce nu trebuie ratată. Drept urmare deja executivul primăriei a decis să demareze o campanie de informare în rândul cetăţenilor municipiului Târgovişte cu privire la accesarea acestor fonduri. Deja reprezentanţii primăriei s-au gând să se întâlnească  şi cu asociaţiile de proprietari pentru a se pune de acord în vederea accesării acestor fonduri: „Reabilitarea termică pe fonduri europene este o oportunitate pe care municipiul Târgovişte  nu poate şi nu trebuie să o rateze . De astăzi, primăria municipiului Târgovişte începe o sesiune de comunicare pe acest subiect menită să   asigure o informare corectă, oportună şi completă pentru  locuitorii municipiului Târgovişte. anvelopare targovisteSunt condiţii foarte avantajoase pentru reabilitarea  termică, pot sune chiar mai bune decât cele pe  programul guvernamental de reabilitare termică… Aş menţiona mai întâi că o cerere de finanţare poate include un număr maxim de  10 blocuri… Valoarea minimă eligibilă este de 100.000 de eura iar cea maximă este de  5.000.000 euro. Sunt valori destul de generoase care ne pot asigura în mare măsură problema reabilitării termice a blocurilor din Târgovişte… Există şi o mare plasă de acţiune  prin aceste finanţări, există posibilitatea reabilitării complete a   unei scări de bloc ”, a declarat Cristian Stan, primar municipiul Târgovişte. Nu trebuie să omitem faptul că reabilitarea termică a blocuri  în municipiul Târgovişte a creat mari probleme,  în unele situaţii această reabilitare are şi iz penal.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google