JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Delegaţia CJ Dâmboviţa la sesiunea plenară de toamnă a Comisiilor Adunării Regiunilor Europei

Autor:

Data: 2 noiembrie 2015, 18:47

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița, formată din Adrian Țuțuianu, Președinte, și Oana Ivanov, consilier în cadrul Compartimentului Comunicare, Relații Externe, participă, în perioada 2 – 4 noiembrie 2015, la sesiunea plenară de toamnă a Comisiilor Adunării Regiunilor Europei (ARE), eveniment care se desfășoară în orașul Winchester (Marea Britanie).tutuianu la londra

Reuniunea cu tema „Inovația în sectorul public: cine? de ce? cum?” urmărește însușirea de bune practici concentrate pe inovația în sectorul public și punerea în evidență a rolului fundamental al regiunilor Europei în aducerea politicilor publice mai aproape de cetățenii europeni.

În cadrul reuniunii va avea loc și o vizită de studiu la Campusul pentru Inovație Boldrewood din cadrul Universității Southampton, precum și o întâlnire cu oameni de afaceri din zonă – cu scopul de a cunoaște experiența acumulată în domeniul strategiilor de dezvoltare regională și instrumentelor pentru cooperare interregională.

Alături de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, România este reprezentată la această reuniune și de delegații din partea Consiliilor Județene Argeș, Brașov, Dolj, Hunedoara, Maramureș, Prahova, Tulcea, Vaslui.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google