JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. După şapte ani de aşteptare se reiua lucrările de reabilitare şi modernizare la Grădiniţa nr. 16 Târgovişte

Autor:

Data: 21 octombrie 2015, 20:00

În anul 2008 s-au realizat lucrări minore la această investiţie şi lucrările s-au sistat.Iată că după o serie de demersuri investiţia este reluată acum când se alocă bani pe OG 28. Consiliul Local Municipal Târgovişte, întrunit în şedinţa extraordinară a aprobat în unanimitate documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici, la obiectivul „ Reabilitare Grădiniţa nr. 16 Târgovişte” (rest de executat) .Investiţia se realizează pe OG nr. 28/2013 – Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Trebuie să se execute înlocuirea tamplariei interioare existente din lemn – usi interioare cu tamplarie din PVC cu geam termorezistent(acolo unde nu au fost schimbate); pardoseli noi astfel: la holuri cat si in grupurile sanitare – pardoseli din gresie de trafic
(unde este cazul si unde gresia veche este deteriorata); curăţarea pereţilor interiori si realizarea unor zugrăveli interioare lavabile pe gleturi de ipsos la pereţi si tavane(la etaj).Se vor realiza şi lucrări noi: termoizolarea corespunzătoare a podului cu placi semirigide din vata minerala de 20 cm, fara protecţie, fiind imposibila realizarea unei sape de protecţie in pod; termoizolarea pereţilor exteriori cu polistiren expandat ignifugat de faţada in grosime de 10 cm, iar la soclu cu grosimea de 8 cm extrudat, peste care Valoare totală a investiţie este de 1.466.803 lei. Valoare investiţie rest de executat este de 1.018.276,71 lei . Finanţare de la bugetul de stat: 985.360,47lei din care finanţat pe 2015 : 403.616,00 lei şi solicitat pe 2016 : 581.744,47 Iei. Finanţare de la bugetul local :32.916,24 lei .Prin acest proiect, se propun soluţii optime de îmbunătăţire a confortului interior, cat si soluţii de modernizare a celor existente.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google