JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cu 14 abţineri şi patru voturi împotrivă Strategia de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte nu a fost aprobată

Autor:

Data: 30 septembrie 2015, 19:42

Pe ordinea de zi a sedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Târgovişte s-au găsit două proiecte de hotărâre destul de importante pentru municipiul Târgovişte. Unul dintre ele s-a referit la Planul de Mobilitate Urbană al municipiului Târgovişte. Cu 15 voturi petru şi două abţineri, consilierii locali din cadrul Consiliului Local Municipal Târgovişte au aprobat Planul de Mobilitate Urbană al municipiului Târgovişte. Planul de Mobilitate Urbană al municipiului Târgovişte va juca un rol foarte important în dezvoltarea oraşului în următorii ani, în special în lumina noului val de fonduri europene pe perioada 2014-2020. Planul de Mobilitate Urbană este necesar într-un oraș a cărui administrație dorește atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea oricărui tip de infrastructură de transport. CLM TARGOVISTEApoi, PMU cuprinde politici și măsuri bine definite și vizează tot ce mișcă pe teritoriul municipiului Târgovişte , sub toate modurile și formele de transport din întreaga aglomerație urbană: transport public și privat, de pasageri, de marfă, motorizat și nemotorizat, în mișcare sau oprit. Acest plan va fi corelat cu Planul Urbanistic General. Celălalt punct s-a referit strict la aprobarea Strategiei de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte un document care joacă un rol important atât în realizarea PUG cât şi în privinţa accesării fondurilor europene. Elaborarea acestei strategii a început în luna februarie şi prin licitaţie publică a fost câştigată de o societate comercială , Alter Ego însă fără reţineri actualul primar intermar Cristian Stan a criticat dur elaborarea acestei lucrări care nu are nicio legătură cu Târgoviştea.Cu 14 abţineri şi patru voturi împotrivă Strategia de Dezvoltare Urbană a Municipiului Târgovişte a fost respinsă. Edilul Cristian Stan a cerut o revizuire riguroasă a acestei lucrări astfel încât să răspundă municipiului Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google