JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Doi turişti lituanieni, aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost ajutați de jandarmii montani

Autor:

Data: 21 septembrie 2015, 22:10

Astăzi, 21 septembrie a.c., în urma unui apel prin SNUAU „112”, jandarmii montani de la Postul Ordine Publică Peştera au intervenit în zona „Cerdac” din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor turişti străini, care se aflau în dificultate.
Turiştii, un bărbat şi o femeie de origine lituaniană au plecat într-o drumeţie pe traseul montan Vf. Omu-Peştera, iar, la un momentdat nu şi-au mai putut continua deplasarea, din cauza stării de epuizare fizică şi a condițiilor meteorologice nefavorabile, respectiv ceață.salvati de jandarmi
În urma solicitării, jandarmii montani ajunşi la fața locului i-au condus pe turişti, în condiții de siguranță până la un loc de cazare din zona Peştera, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.jandarmi montani
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google