JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doi turişti din Bucureşti, aflaţi în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost ajutaţi de jandarmii montani

Autor:

Data: 16 septembrie 2015, 9:24

Ieri, 15 septembrie a.c., jandarmii montani de la Postul Montan Ordine Publică Peştera aflaţi în patrulare pe traseele montane au intervenit în zona Piciorul Babelor din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.
Turiştii, un bărbat şi o femeie din Municipiul Bucureşti au plecat într-o drumeţie pe traseul montan Babele-Peştera, iar în zona Piciorul Babelor bărbatul în vârstă de 46 de ani a solicitat sprijinul jandarmilor montani, deoarece femeia în vârstă de 60 de ani, în urma unei căzături cauzată de oboseală şi neatenţie acuza dureri puternice în zona gleznei de la membrul inferior drept fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea.


În urma solicitării, jandarmii montani ajunşi la faţa locului au acordat turistei accidentate măsurile de prim-ajutor prin imobilizarea membrului inferior drept, ulterior aceasta fiind transportată în condiţii de siguranţă, pe DJ 713 până în zona Cota 1000, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD şi condusă la Spitalul Judeţean Târgovişte, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google