JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lucrările privind ”Reabilitare pod peste Ialomița la Finta pe DC 31” şi ”Modernizare DC 31 Bilciurești – Finta”, verificate de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu

Autor:

Data: 16 septembrie 2015, 11:49

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a făcut o vizită de lucru la mai multe investiții ce privesc modernizarea drumurilor comunale și județene din județ.pod finta Prima oprire a fost la Podul de la Finta unde a inspectat modul de desfăşurare al proiectului ”Reabilitare pod peste Ialomița la Finta pe DC 31”. Investiția are o valoare de 1.400.000 lei și a fost inițiată prin H.G nr. 805/2014, de către Consiliul Județean Dâmbovița, urmare a calamităților naturale din anul 2014. La faţa locului s-a aflat şi edilul de la Finta, Florentin Oprea care a ţinut să-I mulţumească preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu pentru implicarea continuă în soluţionarea problemelor din Finta. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a ţinut să le transmită celor de la LDP că trebuie să lucreze în ritm alert pentru că iarna se apropie. După vizita de la Finta, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a mers să verifice şi lucrările privind proiectul ”Modernizare DC 31 Bilciurești – Finta”. drum finta-bilciurestiObiectivul este finanțat în asociere Consiliul Județean Dâmbovița – Consiliul Local Bilciurești și Consiliul Local Finta. Valoarea contractului de lucrări este de 1.694.428 lei, din care 50% CJD – 848.214 lei. Lungimea totală a drumului este de 2,990 km ( 0,638 km în comuna Bilciurești și 2,352 km în comuna Finta). La acest obiectiv lucrează o firmă străină pe care Adrian Ţuţuianu a ţinut să o felicite doarece în cursul acestei săptămâni deja primul strat de asfalt a fost turnat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google