JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Leocadia Gavrilescu a inaugurat staţia de epurare de la Titu

Autor:

Data: 7 septembrie 2015, 10:58

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Leocadia Gavrilescu a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa. Prima oprire a fost în oraşul Titu unde a luat parte alături de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa şi autorităţile locale la inaugurarea stației de epurare de la Titu. ministru mediului 1 Investiţia face parte din contractul de lucrări numărul 8  în valoare de 37.080.214,64 lei – valoare contractată, din cadrul proiectului european, derulat prin Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”.ministrul mediului 11 În cadrul CL 8, la Titu s-a realizat construcţia staţiei de epurare care va deservi nu numai oraşul, ci şi satele şi localităţile din împrejurimi. De la eveniment nu a lipsit nici Constructorul, SC Rotary Construcţii SRL. Valoarea lucrărilor la staţia de epurare este de 15,5 milioane lei.ministru mediului3

Vizită şi la Găeşti

 Oficialităţile au facut o vizită şi  la Găeşti la staţia de epurare şi la bazinele de stocare a apei. Valoarea contractului de lucrări de la Găești este de 30.494.080 lei, acest contract presupunând: construcția a două bazine de stocare a apei de 1.000 m3 fiecare și reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare.  Prin această investiţie orașul Găeștiministru mediului2 va avea rezolvată problema canalizării în proporție de peste 90%. Proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dâmboviţa”, cofinanţat prin intermediul Fondului de Coeziune are o valoarea totală ă de 583.826.645 lei, fără TVA. Proiectul presupune investiţii în infrastructura de apă potabilă şi apă uzată, pentru aglomerările: Târgovişte, Moreni, Găeşti, Pucioasa, Fieni şi Titu. Profitând de prezenţa în judeţ a ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Leocadia Gavrilescu, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, a organizat şi o întâlnire de lucru cu reprezentanţii ADI Salubritate şi ADI Apă pe tema finanţărilor europene pe exerciţiul financiar viitor. Ministrul Mediului va face o vizită şi  la Staţiunea Piscicolă de la Nucet.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google