JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cătălin Gheran, directorul  Autorității de Management pentru POS Mediu la discuţii cu primarii dâmboviţeni şi Compania de Apă Târgovişte

Autor:

Data: 14 august 2015, 17:23

Cătălin Gheran, directorul  general  în cadrul Autorității de Management pentru Programul Operațional Sectorial din Ministerul Mediului (POS Mediu)   a fost prezent vineri, 14 august în judeţul Dâmboviţa  şi alături de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a participat la o întâlnire  cu primarii dâmboviţeni,  reprezentanţii ADI Apă şi cei ai Companiei de Apă Târgovişte. Întâlnirea de lucru  a avut ca teme  cele 10 contracte pe POS 1, contractele pe economii  şi fondurile europene 2014-2020, noi oportunităţi: „Am avut astăzi, o activitate destul de importantă pentru ceea ce înseamnă nevoia de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa. Îl am alături pe Cătălin Gheran, directorul  general  în cadrul Autorității de Management pentru Programul Operațional Sectorial din Ministerul Mediului (POS Mediu) şi ne-am întâlnit cu primarii şi reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte, s-au discutat aspecte ce ţin de implementarea celor 10 contracte pe POS 1, contractele pe economii şi am antamat şi subiecte ce ţin de POS 2”, a declarat Adrian Ţuţuianu.„ Am venit astăzi, în judeţul Dâmboviţa pentru a discuta cu  CJ, primarii, ADI Apă şi cu Compania de Apă despre modul de implementare al proiectului privind Modernizarea  sistemului de apă şi canalizare în Dâmboviţa. cjdE ste un proiect pe care noi l-am  finanţat în perioada de programare 2007-2013, de aproximativ 116 milioane euro, care este într-un stadiu avansat dar care de-a lungul timpului a suferit întârzieri foarte mari, deşi parte dintre ele au fost recuperate însă mai sunt nişte întârzieri care nu pot fi recuperate până la finalul anului.De aceea lucrări de 30 de milioane lei vor trebui finanţate din următoarea perioadă de programare 2014-2020, prin Programul Infrastructură Mare. Am analizat stadiul, am analizat cu domnul preşedinte CJ, problemele de care se loveşte Compania de Apă, cel puţin de la nivelul nostru ca să putem să-i ajutăm. Am discutat de proiectul economii care la nivelul judeţului Dâmboviţa  a demarat anul acesta la nivelul a zece localităţi , în valoare de 36 milioane lei dar acesta se desfăşoară foarte bine… Am discutat  cu primăriile despre proiecte de viitor ”, a declarat Cătălin Gheran, directorul  general  în cadrul Autorității de Management pentru Programul Operațional Sectorial din Ministerul Mediului. Cătălin Gheran, directorul  general  în cadrul Autorității de Management pentru Programul Operațional Sectorial din Ministerul Mediului a ţinut să puncteze că proiectele judeţului âmboviţa pe POS 2  sunt peste 140 de milioane de euro, la o primă estimare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google