JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Târgoviştei, Cristian Stan: „ gest de tip mafiot, incendierea maşinii de ecarisaj din cadrul primăriei Târgovişt”

Autor:

Data: 10 august 2015, 15:25

Act criminal, gest de tip mafiot! Aşa a fost catalogată de către  primarul interimar , Cristian Stan, acţiunea de incendiere a maşinii Serviciului public de ecarisaj din cadrul primăriei Târgovişte. Maşina Serviciului public de ecarisaj din cadrul primăriei Târgovişte a fost incendiată în stil mafiot în noaptea de sâmbătă spre duminică de autori încă neidentificaţi. Autoutilitara se afla în parcarea Direcţiei de Salubritate Târgovişte şi edilul Cristian Stan susţine că cel mai probabil pentru incendiere s-a folosit benzină.Mai mult primarul Cristian Stan a ţinut să sublinieze că aşteaptă ca în cel mai scurt timp autorităţile competente să soluţioneze cazul pentru că altfel lucrurile vor degenera, mai ales că în urmă cu două săptămâni, angajaţii care strângeau câinii prin oraş au fost bătuţi. cristian stanMai mult, autorităţile au ţinut să  afirme faptul că instituţiile competente să soluţioneze cazul au tot sprijinul, există şi imagini de pe o cameră de supraveghere de la Municipal Construct, societate vecină cu Direcţia de Salubritate: ”Asistăm la un gest de tip mafiot…Maşina de ecarisaj a municipiului Târgovişte, un bun public,  ce aparţine Direcţiei de Salubritate din cadrul primăriei Târgovişte,  a fost incendiată duminică dimineaţă, în jur de ora 03:40, de către autori necunoscuţi  care au pătruns în curtea Direcţiei de Salubritate, probabil au stropit cu benzină maşina şi i-au dat pur şi simplu foc. Este un gest de o gravitate extremă care reclamă măsuri drastice şi noi aşteptăm din partea autorităţilor competente  să ia măsuri. Acest incident nu este primul,  vine în urma unui alt incident petrecut  cu aproximativ două săptămâni în urmă când reprezentanţii Direcţiei de Salubritate au fost bătuţi  pe stradăîn timp ce îşi făceau treaba, pentru că adunau câinii… A ajuns să ne fie teamă să mergem pe străzile Târgoviştei.Nu mi-a venit să cred că un astfel de gest de o gravitate rară, un gest fără precedent  s-a întâmplat în Târgovişte ”, a afirmat Cristian Stan. Problema câinilor maidanezi este una destul de mare pentru municipiul Târgovişte, atât edilul Cristian Stan cât şi Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate au ţinut să sublinieze faptul că în fiecare zi peste 50 de persoane sesizează că maidanezi fac probleme în cartierele oraşului. Primarul Cristian Stan a ţinut  să sublinieze faptul că la acest moment nu lansează ipoteze însă face apel la instituţiile abilitate  să-şi facă treabă iar autorii să fie identificaţi şi traşi la răspundere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google