JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Doi turiști bucureșteni aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

Autor:

Data: 22 iulie 2015, 10:30

În noaptea de 21/22 iulie a.c., în jurul orelor 23.30 o patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peștera a fost solicitată prin S.N.U.A.U. 112 de către un turist care a semnalat faptul că se află împreună cu soția înt-un cort, în zona Padina din Platoul Montan Bucegi, iar acesteia, în vârstă de 62 ani i s-a făcut rău, având stări de vomă și tensiune arterială oscilantă.
Jandarmii montani s-au deplasat în zona indicată, au acordat sprijin persoanei aflate în dificultate și au însoțit-o, în condiții de siguranță pe DJ 713 până în zona Dichiu, de unde a fost preluată și transportată de un echipaj de ambulanță la Spitalul Orășenesc Pucioasa.
Acțiunea de salvare s-a încheiat în data de 22 iulie a.c., ora 01.30.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google