JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Compania de Apă vă informează ca s-a întrerupt alimentarea cu apa pe reţelele de distribuţie din Municipiul Targoviste, precum si pe reţelele localităţilor limitrofe alimentate din acestea

Autor:

Data: 16 iulie 2015, 9:46

CĂTRE,
PRIMĂRIA TARGOVISTE
PRIMĂRIA COM. SOTANGA
PRIMĂRIA ANINOASA
PRIMĂRIA GURA OCNITEI
PRIMĂRIA RAZVAD
PRIMĂRIA DOICESTI
Va informam ca s-a întrerupt alimentarea cu apa pe reţelele de distribuţie din mun. Targoviste, precum si pe reţelele localităţilor limitrofe alimentate din acestea(Aninoasa, Sotanga, Gura Ocnitei, Razvad, Doicesti) începând cu orele 01:00 din data de 16.07.2015 pana la remediere in cursul zilei de 16.07.2015, din cauza unei avarii majore produsa pe o conducta de azbociment (zona Tudor Vladimirescu nr 76) de către SC DELTA ACM.
Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.
înainte de reluarea alimentarii vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementările in vigoare.
Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire. Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cea, 72 ore) va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.
Cu consideraţie,

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google