JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Parcul  de pe strada Radu Popescu, din microraionul  4 al municipiului Târgovişte   a primit o nouă faţă

Autor:

Data: 9 iulie 2015, 22:32

Parcul  de pe strada Radu Popescu, din microraionul  4 al municipiului Târgovişte  este refăcut şi au fost montate aparate noi de joacă pentru copii. foisor tragovistePe lângă  lucrările de refacere a aleilor, de vopsire a aparatelor de joacă şi a băncilor, parcul a mai fost dotat cu:  foişor acoperit , ultra modern. S-au continuat şi lucrările  de amenajare a trotuarelor pe strada Prutului, în microraionul 2 al Târgoviştei:” In pofida caniculei, astazi au continuat lucrarile de modernizare in Municipiul Targoviste.
Astfel, a fost montat un foisor in locul de joaca de pe strada Radu Popescu, in microraionul nr. 4 si au continuat lucrarile de amenajare a trotuarelor pe strada Prutului, in microraionul nr. 2.Cu perseverenta si rabdare, lucrarile de modernizare vor ajunge sa vizeze toate cartierele orasului, fara exceptie.
”, a declarat Cristian Stan. Intr-o primă  etapă au intrat în programul de reabilitare şi modernizare câteva zeci  de locuri de joacă. Lucrări care  se realizază în aceste parcuri: reparaţii la aparatele de joacă şi dotările urbane, transport şi aşternut nisip în gropile existente,  revopsirea aparatelor de joacă, înlocuirea aparatelor de joacă care nu mai corespund normelor legale în vigoare cu alte noi, moderne, banci, coşuri de gunoi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google