JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Parcul Norocel  şi trotuarele de pe strada Prutului  din Târgovişte, modernizate

Autor:

Data: 6 iulie 2015, 17:29

Microraionul nr.2  din Târgovişte trece în această perioadă printr-o amplă acțiune de modernizare și reorganizare. S-a intervenit deja, în parcul Norocel, locuri de joacaacolo unde muncitorii au montat echipamente de joacă noi, au făcut lucrări de revopsire, s-au montat bănci şi cosuri de gunoi, urmând să fie instalat şi un gard de protecţie
Lucrările nu se opresc aici însă, trotuarele de pe pe strada Prutului urmând să fie la rândul lor refăcute: “ Continua lucrarile si in microraionul nr. 2. Se executa lucrari la parcul „Norocel” (s-au montat echipamente de joaca noi, au fost facute lucrari de revopsire, s-au montat banci si cosuri de gunoi, urmand sa fie instalat si un gard de protectie), dar si lucrari de amenjare a trotuarelor pe strada Prutului (788 mp. de trotuar)”, a afirmat primarul interimar Cristian Stan. La nivelul municipiului Târgovişte se desfăşoară o serie de lucrări de reabilitare şi modernizare în mai multe cartiere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google