JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Rezultatele Evaluării Națională 2015 în Dâmboviţa. Toate notele din județ !

Autor:

Data: 26 iunie 2015, 10:53

Astăzi, 26 iunie elevii claselor a VIII-a afă ce note au obţinut la Evaluarea Naţională. Ministerul Educaţiei va publica rezultatele parţiale ale examenului.

Rezultatele Evaluării Națională 2015 în Dâmboviţa

La nivelul judeţul Dâmboviţa potrivit primelor date cu aproximaţie, procentul de promovabilitate  la Evaluarea Naţională 2015 este de 70,7% faţă de 64,4% în anul 2014.La Limba şi Literatura Română  procentul de promovabilitate este  de 78,54% , note peste 5. La matematică procentul de promovabilitate este de 66,21%.Au fost obţinute şi 6 medii de 10 şi anume la:

o medie de 10 la Şcoala Coresi Târgovişte

o medie de 10 la Şcoala Mihai Viteazul Târgovişte

o medie de 10 la Şcoala Nr.2 Târgovişte

o medie de 10 la Şcoala Nr.1 Vasile Cârlova Târgovişte

 o medie de 10 la Liceul Bălaşa Doamna Târgovişte

o medie de 10 la Şcoala Teiş, comuna Şotânga

rezultate-evaluare nationale Admiterea în liceu se face prin repartizare computerizată, după ce elevii susţin, la finalul clasei a VIII-a, testele scrise de la Evaluarea Naţională, la limba romană, matematică şi limba maternă. Media de admitere în liceu se calculează ca medie ponderată între media de la Evaluarea Naţională (75%) şi media notelor din gimnaziu (25%). Pentru admiterea în liceu nu este necesară o medie minimă.Repartizarea la licee are loc în trei etape. În prima etapă de admitere se pot înscrie candidaţii din seria curentă, precum şi cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2014-2015. În a doua etapă se pot înscrie candidaţii care nu au participat la prima repartizare şi cei care au rămas nerepartizaţi. În etapa a treia se înscriu elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google