Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Trei persoane care au tăiat fără drept arbori de pe raza localității Valea Mare, au fost depistaţi de către jandarmii dâmboviţeni

Autor:

Data: 26 iunie 2015, 19:16

Astăzi, 26 iunie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflată în misiune pe raza comunei Valea Mare, sat Saru, a depistat în zona împădurită din localitate, în apropierea staţiei de pompare Saru mai multe persoane care intenţionau să plece cu 3 atelaje hipo încărcate cu material lemnos.lemne jandarmi
Jandarmii au intervenit pentru stoparea acestora, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cele trei persoane, 2 bărbaţi şi o femeie, au tăiat ilegal mai mulți arbori din speciile stejar şi carpen, folosind o drujbă şi un topor.
Totodată, în urma discuțiilor purtate cu un reprezentant al Ocolului Silvic Valea Mare, a reieșit că aceştia nu dețineau autorizație legală pentru tăiere de arbori, cantitatea de material lemnos fiind de aproximativ 5 metri cubi.
Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național”, actele fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google