JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Consilierii judeţeni au votat în unanimitate preluarea Sălii Polivalente Târgovişte în custodia Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Autor:

Data: 24 iunie 2015, 17:17

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă ordinară, care s-a desfăşurat în sala de şedinţe a sediului administrativ. sedinta cjŞedinţa a avut 29 de puncte. Consilierii judeţeni la punctul cinci de pe ordinea de zi au votat transmiterea unor imobile din domeniul public al Statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, în domeniul public al judeţului Dâmboviţa şi în administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Mai clar este vorba despre faptul că Ministerul Tineretului şi Sportului a renunţat la Sala Polivalentă din municipiul Târgovişte şi o dă în administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Acest proiect a fost votat în unanimitate iar preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze că preluarea de către CJ a Sălii Sporturilordin Târgovişte este un lucru foarte bun şi asta pentru că autorităţile judeţene pot gestiona mult mai bine acest spaţiu destinat sportului şi au mai multe resurse financiare şi posibilităţi de atragere de fonduri externe pentru reabilitarea, consolidarea şi modernizarea Sălii: „ Am obţinut acordul Ministerului Tineretului şi Sportului, există o deschidere a doamnei ministru Szabo pe acest subiect, are convingerea că unităţile administrativ teritoriale sau consiliile judeţene pot gestiona mai bine aceste spaţii pentru sport, dispun de mai multe resurse şi pot programa în anii următori resurse care să permită reabilitarea lor, inclusiv pe bani europeni”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze faptul că a mai solicitat Ministerului Tineretului şi Sportului şi preluarea Sălii de Box care Este într-o stare avansată de degradare însă nu a primit încă un răspuns.La acest moment Sala Polivalentă din Târgovişte are nouă angajaţi şi nu are datorii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google