JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Un bărbat, care a tăiat fără drept arbori, de pe raza localității Valea Mare, a fost depistat de jandarmi

Autor:

Data: 23 iunie 2015, 20:10

Luni, 22 iunie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflată în misiune pe raza comunei Valea Mare, sat Fețeni, a observat în apropierea zonei împădurite din localitate o persoană care transporta cu un atelaj hipo material lemnos.lemne jandarmi
Jandarmii au procedat la oprirea acestuia, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul în vârstă de 37 ani, a tăiat ilegal mai mulți arbori din specia stejar.
Totodată, în urma discuțiilor purtate cu un reprezentant al Ocolului Silvic Valea Mare, a reieșit că bărbatul nu deține autorizație legală pentru tăiere de arbori.
Jandarmii au întocmit celui în cauză acte de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de “tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național”, actele fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google