JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Un agent de la Poliţia Oraşului Găeşti s-a impuşcat

Autor:

Data: 14 iunie 2015, 23:25

Un poliţist de la Ordine Publică  din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti a ajuns în stare gravă la spital, duminică seară , după ce s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.Agentul de poliţie  Ionuţ Cârstea, de 25 de ani, este angajat în Poliţie de trei ani. În momentul în care s-a produs incidentul, poliţistul se afla în patrulare cu un agent de la Poliţia Locală.  La un moment dat tânărul poliţist i-a spus colegului de patrulă că se duce până în casă, la toaletă.politist impuscat Cum a intrat în casă s-a împuşcat direct în cap, în dormitorul său. Tânărul poliţist locuia cu încă doi poliţişti, iar unul dintre ei a auzit împuşcătura şi a sunat imediat la 112 iar acolo s-au deplasat echipaje de ambulanţă care i-au acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la SpitalulGăeşti şi ulterior la Spitalul Universitar din Bucureşti : “Mi-a spus că se duce până în casă. Eu l-am aşteptat jos. Nu părea neliniştit. Nu mi-a spus că are probleme. Cinci minute l-am aşteptat. Nu era prima dată când patrulam împreună”, ne-a spus agentul de la Poliţia Locală Găeşti. Agentul a ajuns în stare foarte gravă la spitalul din Găeşti şi a fost trimis la Spitalul Universitar din Capitală. El se află în comă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Aproximativ o jumătate de oră, medicii din Găeşti l-au ţinut pe loc,  pe poliţist, pentru că la spitalele din Bucureşti nu erau locuri libere: „Este în comă profundă de gradul patru, comă depăşită. Are o plagă prin împuşcare. Glonţul a ieşit pe partea cealaltă. Şansele sunt minime de supravieţuire. Plaga sângerează foarte tare„,  a declarat dr. Elena Olaru, managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti. Anchetatorii spun că deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul ar fi recurs la acest gest, nefiind găsit vreun bilet care să îl explice: „Sunt elementele unui posibil act suicidal, realizat cu arma de serviciu.  Se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii acestui incident. Coelgul de cameră a auzit zgomotul de împuşcătură. Nu se cunosc probleme comportamentale sau probleme de familie”, a declarat  procurorul Dorel Stănescu, procuror. Tânărul poliţist avea un comportament exemplar şi a primit numai calificate de foarte bine.

„Este vorba despre un poliţist în vârstă de 25 de ani ce îşi desfăşura activitatea la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, era în timpul serviciului, intrase în schimbul trei. S-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Nu se ştie motivul dar este vorba despre un act voluntar”, a declarat Alexandra Niculae  purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa.breaking

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google