JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Târgovişte, „Cu viaţa mea apăr viaţa”

Autor:

Data: 8 iunie 2015, 11:07

Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” din Municipiul Târgovişte, miercuri 10 iunie,  va fi gazda etapei interjudeţene, categoria liceu şi gimnaziu, a concursului „CU VIAŢA MEA APĂR VIAŢA”, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I“ Dâmbovița. pompieriConcursul cu tematică de protecţie civilă se organizează anual cu elevii de şcoli şi licee, are caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv şi constă în susţinerea a trei probe: proba teoretică; probele practice: transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion de obstacole, contaminat.Principalele scopuri ale concursului sunt:dezvoltarea capacităţii de percepţie a protecţiei civile ca ansamblu de activităţi cu caracter exclusiv umanitar;cunoaşterea şi aprecierea factorilor de risc potenţial generatori de situaţii de urgenţă sau dezastre la care este expusă comunitatea din care fac parte;  adoptarea comportamentului adecvat şi cunoaşterea modului de acţiune în cazul iminenţei producerii sau al apariţiei unei situaţii de urgenţă;formarea spiritului de solidaritate şi implicarea individuală sau în echipă în acţiunile de prevenire şi de intervenţie în situaţii de urgenţă.În cadrul competiţiei, echipajele dâmboviţene se vor întrece cu câştigătoarele etapei judeţene a concursului din judeţele Argeş şi Prahova.

Echipajele care vor participa la concurs sunt următoarele:

Judeţul Dâmboviţa:

– echipajul Școlii “I.A.Brătescu Voinești” Târgovişte – ciclul gimnazial;

– echipajul Liceului “Goga Ionescu” Titu – ciclul liceal.

Judeţul Argeş:

– echipajul Școlii gimnaziale Albeştii de Argeş – ciclul gimnazial;

– echipajul Liceului Tehnologic “Astra” Piteşti – ciclul liceal.

Judeţul Prahova:

– echipajul Liceului Teoretic Filipeştii de Pădure – ciclul gimnazial;

– echipajul Colegiului Naţional “Nichita Stănescu” Ploieşti – ciclul liceal

Le urăm succes echipajelor dâmboviţene, cu speranţa calificării acestora în faza superioară a competiţiei – etapa naţională a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google