JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Festivalul BABEL: Piesa “Cui i-e frica de Bau-Bau”? a teatrului de animatie “Ţăndărică” din Bucureşti

Autor:

Data: 4 iunie 2015, 13:56

Festivalul BABEL și în cea de-a patra  zi, s-a făcut remarcat prin spectacole care au atras atât spectatorii mici cât și pe cei mari. Sala mare a Teatrului a Teatrului Tony Bulandra a fost neîncăpătoare la piesa “Cui i-e frica de Bau-Bau”?  a teatrului de animatie “Ţăndărică” din Bucureşti. bau bauSala a răsunat de ropote de aplauze, râsete şi multă veselie, piesa fiind un real succes. Totul este un joc, cu puține cuvinte, cu mișcare, muzică și dans, un spectacol care apelează la puterea de imaginație a copiilor şi care are ca scop să demitizeze unele dintre cele mai comune temeri, să demonstreze că frica este parte integrantă a vieții de zi cu zi, dar că putem scăpa de ea odată ce o cunoaştem. Comunicarea dintre scenă și public este sinceră, directă, ritmul este alert, iar concluzia de final este că Bau-Bau este prietenul de care nu trebuie să ne fie frică.Distribuţia: Olga Bela, Dan Codreanu, Ana Maria Bălescu, Adrian Alexandru Neculcea

 JOI, 4 IUNIE

10.00 – 12.00 – Sala Oglinzi: ATELIER teatral susținut de Scott JOHNSTON, Scoția

 11.00 – SALA MARE  a Teatrului Tony Bulandra: CUI I-E FRICĂ DE BAU-BAU? – Teatrul Țăndărică, București (spectacol pentru copii)

16.00 – Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra: ONCE THIS IS ALL OVER WE STILL HAVE TO CLEAR UP – Yellow Magpies, Scoția

17.00 – Paradă costume de teatru Ion Barbu

20.00 – SALA MARE  a Teatrului Tony Bulandra: CASA BERNARDEI ALBA – Békéscsabai Jókai Színház, Ungaria

21.30 – Scena în aer liber Primărie: Concert: J’US Târgoviște

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google