JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Din 2016, în Priseaca şi Matei Voievod, impozite mai mici cu 30%.Liberalii s-au abţinut la acest proiect în CLM Târgovişte

Autor:

Data: 28 mai 2015, 9:47

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă ordinară iar pe ordinea de zi au fost 19 proiecte de hotărâre. Discuţii aprinse au fost între consilierii PNL şi ceilalalţi la punctul nr. 11 care a avut în vedere proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 254/2007 referitoare la delimitarea zonelor de impozitare ale municipiului Târgovişte.Concret este vorba despre scăderea cu 30% a impozitelor în cartierele Matei Voievod, zona Prepeleac şi Priseaca, începând cu 1 ianuarie 2016. De comentat a avut consilierul municipal PNL, Lucian Enache, cu referire în primul rând la cartierul Priseaca pentru că ar fi dorit un amendamentclm targoviste la acest proiect referitor la delimitarea zonelor de impozitare ale municipiului Târgovişte.Au votat pentru reducerea taxelor şi impozitelor, consilierii locali municipali PSD, PPDD şi independenţi. Cei din PNL s-au abţinut pentru că amendamentul dumnealor nu a fost votat.cE să înţelegen că domnii consilieri municipali PNL nu au vrut să voteze reducerea taxelor şi impozitelor în cartierele Priseaca, Matei Voievod şi zona Prepeleac.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google