JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Răcari, se execută lucrări de pietruire în cartierul  Mavrodin, pe străzile Bradului, Pinului, Fagului, Salcamului, Prunului, Garoafei, Mărului şi Cireşului

Autor:

Data: 14 mai 2015, 10:27

Anul 2015 aduce noi provocări pentru administraţiile locale, fiecare primar face eforturi pentru a dezvolta comunitatea de care se ocupă. racariDin anii trecuţi au învăţat că fondurile europene sunt şansa pentru dezvoltarea comunităţii pe care o conduce , motiv pentru care majoritatea primăriilor au deja proiecte ce aşteaptă finanţare sau sunt în plin proces de  implementare.Oraşul Răcari şi-a schimbat mult înfăţişarea datorită investiţiilor făcute cu bani europeni, bani de la Guvern sau din bugetul local dar chiar şi aici încă mai sunt multe de făcut. Odata cu venirea primaverii, autoritatile au inceput si un amplu program de amenajare a spatiilor verzi dincartierele arondate oraşului . Potrivit primarului Marius Caraveţeanu, la Răcari în unele cartiere se derulează un amplu proiect de reabilitare prin pietruire a drumurilor. Se execută lucrări de pietruire în cartierul  Mavrodin pe străzile Bradului, Pinului, Fagului, Salcamului, Prunului, Garoafei, Mărului şi Cireşului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google